Artdeco Super File specijalna rašpica za umjetne i tvrde nokte

Artdeco Super File specijalna rašpica za umjetne i tvrde nokte
Artdeco Super File specijalna rašpica za umjetne i tvrde nokte
Preporučena maloprodajna cijena
66,00kn

Uštedite 15%
specijalna rašpica za umjetne i tvrde nokte
56,00kn

Kod: ART2243 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 25. 06. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 29. 06. 2021.

Opis Artdeco Super File

Rašpa Artdeco Super File će vašim noktima osigurati savršeni oblik. Uvijek će biti krasno sređeni i bez bilo kakvih nepravilnosti.

Svojstva:

  • možete koristiti za prirodne i umjetne nokte
  • blaga brusna površina ne oštećuje zaštitni sloj prirodnih nokata
  • sprječava krzanje i lomljenje noktiju

Način upotrebe:
Prislonite na nokat i blagim pokretima u jednom smjeru turpijajte.

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Super File