Artdeco Perfect Brows Tweezerspinceta

1×
Artdeco Perfect Brows Tweezers pinceta
Artdeco Perfect Brows Tweezers pinceta
28210
57,20kn

Kod: ART3222 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
srijeda 03. 06. 2020.
DPD dostava na otoke
petak 05. 06. 2020.

Opis proizvoda Artdeco Perfect Brows Tweezers

Obrve su prirodan okvir lica i od sada će uvijek biti savršene. Pinceta Artdeco Scandalous Eyes Perfect Brow omogućuje brzo i precizno oblikovanje obrva za sređen i prirodan izgled.

Karakteristike:

  • protuklizna površina za lakše držanje
  • oštri, zakošeni vrhovi omogućuju hvatanje čak i sitnih dlačica

Materijal:

  • 100 % čelik - ne hrđa i jednostavan je za održavanje

Način upotrebe:
Zakošenim vrhovima uhvatite dlačicu obrve i naglo povucite u smjeru suprotnom od smjera rasta dlačice. Održavajte pincetu čistom. Preporučujemo redovitu dezinfekciju vrhova.

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco Perfect Brows Tweezers