Artdeco 3 in 1 Make Up Fixing Spraysprej za fiksiranje šminke

Artdeco 3 in 1 Make Up Fixing Spray sprej za fiksiranje šminke
Artdeco 3 in 1 Make Up Fixing Spray sprej za fiksiranje šminke
100 ml
120,00kn

Kod: ART3148 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 14. 08. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 18. 08. 2020.

Opis proizvoda Artdeco 3 in 1 Make Up Fixing Spray

Proizvod za fiksiranje make-upa Artdeco 3 in 1 Make Up Fixing Spray je nezamjenjiv pomoćnik koji će osigurati da vaš make-up stalno bude savršen, i nakon nekoliko sati.

Svojstva:

  • osigurava besprijekoran izgled
  • hrani i hidratizira

Napisali smo o Artdeco 3 in 1 Make Up Fixing Spray
Članci

O brendu Artdeco

Brand Artdeco osnovan je 1985. godine s vizijom stvaranja kozmetičkih proizvoda koji za inspiraciju imaju ljubav prema ljepoti. Intenzivni interes za nove trendove i veoma kvalitetni proizvodi dostupni svim ženama, podigli su Artdeco skoro odmah na razinu top kozmetičkih brandova u Njemačkoj. Danas je kozmetika Artdeco dobro poznata u više od 78 zemalja svijeta.

Artdeco zna da je svaka žena jedinstvena. Kada je riječ o naglašavanju svoje ljepote, ima vlastiti stil i prioritete. Kozmetika Artdeco odaje počast ovoj jedinstvenosti, a zahvaljujući raznolikosti svojih proizvoda, svakoj ženi pruža mogućnost isticanja osobne ljepote na način koji joj se sviđa.

Široka paleta boja, bezbroj specijalnih proizvoda i mogućnost individualnog sastavljanja spektra boja jamči maksimalno kompleksan i po mjeri krojen užitak u kozmetici. Probajte Artdeco make-up koji će postati alternativa najekskluzivnijim brandovima. Otkrijte kako kvalitetni proizvodi ne moraju uvijek biti nedostižni.

Ocjena Artdeco 3 in 1 Make Up Fixing Spray