Skip to main content

Al HaramainNight Dreams parfumirano ulje za žene

Al Haramain Night Dreams parfumirano ulje za žene
Al Haramain Night Dreams parfumirano ulje za žene
Preporučena maloprodajna cijena
267,90kn

Uštedite 18%
30 ml
218,90kn

Dostupno | Kod: AHR0072
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
utorak 01. 02. 2022.
Osobno preuzimanje
utorak 01. 02. 2022.

Parfimirano ulje Al Haramain Night Dreams uvjerit će vas da već i samo nanošenje mirisa može biti kompleksno osjetilno iskustvo. Njegov mirisni sastav i konzistencija prisilit će vas da se zaustavite i uživate ​​u svakom trenutku ovog rituala.

  • orijentalni miris
  • istaknut će senzualnost svake žene
  • jedinstven parfem za posebne prilike

Sastav

Sadržaj
jantar, mošus, drvo agara, sandalovina, cvjetni tonovi
Vrsta mirisa
orijentalni

Parfemi Al Haramain su egzotični, romantični, čulni i provokativni. Brand Al Haramain je osnovan 1970. godine u najsvetijem gradu islama – saudijskoarabijskoj Mekki. Međutim, nešto kasnije su se preselili u Dubai. Al Haramain rado kombinira tradicionalne arapske i moderne mirise. Veoma slavni su, prije svega, postali proizvodi čiji glavni sastojak je dragocjeno drvo agar. Ništa manje važne su i razne cvjetno-začinske kompozicije. U bogatoj ponudi Al Haramain, svatko će pronaći nešto za sebe bez obzira na godine ili spol!

Al Haramain se, kako sami kažu, trudi dosegnuti savršenstvo. U njihovom razvoju sudjeluju vodeći stručnjaci iz raznih struka, zahvaljujući čemu se mogu pohvaliti ne samo vrhunskom kvalitetom, već i dugotrajnošću. Isprobajte ih, nećete se razočarati.