Acqua di Parma Colonia

kolonjska voda uniseks 100 ml

Acqua di Parma Colonia kolonjska voda uniseks 100 ml
Acqua di Parma Colonia kolonjska voda uniseks 100 ml
865,00kn

Uštedite 23%
100 ml
668,70kn

Kod: ADP0524 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
petak 28. 06. 2019.
Acqua di Parma Colonia
100 ml | 668,70kn

Opis parfema Acqua di Parma Colonia

Uniseks kolonjska voda Acqua di Parma Colonia Colonia savršen je miris za sve nezavisne žene i muškarce koji žive prema svojim pravilima.

  • miris citrusa
  • uniseks miris – za muškarce i za žene
  • za cijeli dan

Sastav

Sadržaj
agrumi, jantar, jasmin, ljekovita lavanda, mošus, ruža, ružmarin
Vrsta mirisa
aromatična, drveni

O brendu Acqua di Parma

Kvaliteta, elegancija, kreativnost i ekskluzivnost – to su vrijednosti koje prate parfem Acqua di Parma preko 100 godina.

Ekskluzivni niche brand Acqua di Parma je osnovan 1916. u samom centru stare jezgre Parme. Ovdje, u maloj parfemskoj radionici, domaći znalci su dizajnirali moderni, lagani i osvježavajući miris koji se značajno razlikovao od tadašnjih jakih i intenzivnih njemačkih kolonjskih voda. Prva talijanska Eau de Cologne se sastojala isključivo od prirodnih sastojaka, a njen sastav je ostao do danas nepromijenjen.

Kolonjska voda Acqua di Parma Colonia je postala simbol 30-ih godina prošlog stoljeća. Tada je također poprimila svoj kultni oblik – flakon u stilu art deco koji ovom brandu sam po sebi pripada do danas. Međunarodni uspjeh je došao u drugoj polovici 20-og stoljeća kada je Acqua di Parma postala ekskluzivna parfemska kuća i doslovce kult u krugovima visokog društva.

Svoj status kao luksuzni brand je zadržao do današnjih dana, a u današnjem portfelju ćete naći cijeli niz parfema i za žene i za muškarce. Isprobajte i vi miris za žene Acqua di Parma Profumo ili miris za muškarce Acqua di Parma Colonia Oud i doživite kvalitetne sastojke, prestižni majstorski rad i talijansku proizvodnju.

Ocjena Acqua di Parma Colonia

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!