Yankee Candle Christmas Magickeramički svijećnjak za lučicu

Yankee Candle Christmas Magic keramički svijećnjak za lučicu
Yankee Candle Christmas Magic keramički svijećnjak za lučicu
171,29kn

Kod: YAC06463 | Dostupno
1
Poklon za vas
Upišite u svoju košaricu kod 10notino i dobit ćete -10 % na sve. Popust se ne odnosi na proizvode na akciji ni na totalnom sniženju.
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 26. 10. 2020.
DPD dostava na otoke
srijeda 28. 10. 2020.

Opis parfema Yankee Candle Christmas Magic
Sastav

Keramički svijećnjak za čajnu svijeću Yankee Candle Christmas Magic lako će postati stilski dodatak za vaš dom. Jednostavno u njega stavite svijeću i uživajte u novonastaloj atmosferi.

Način upotrebe:
Svijećnjak s upaljenom svijećom nikada nemojte ostavljati bez nadzora i u blizini lako zapaljivih predmeta. Svijeću stavite na površinu prilagođenu za više temperature. Držite izvan domašaja djece i kućnih ljubimaca.

Sastav

Vrste svijećnjaka
za čajne svijeće, za male svijeće bez staklene posude
Materijal
keramika

O brendu Yankee Candle

Ideja za svijeće Yankee Candle rodila se već 1969. g., kada je Mike Kittredge poklonio svojoj mami za Božić ukrasnu svijeću koju je vlastoručno napravio. Mama je bila oduševljena kao i cijelo susjedstvo, a Mike je sa zadovoljstvom nastavio sa izradom svijeća. Zahvaljujući velikom uspjehu uskoro je premjestio proizvodnju iz svoje garaže u staru tvornicu papira i tako osnovao svoj vlastiti brand Yankee Candle.

Od prvog do zadnjeg trenutka svijeće Yankee Candle pružaju prekrasne, dugotrajne i čiste mirise koji će upotpuniti svaki dom. Svijeće sadrže velike količine aromatičnih ulja i prirodnih ekstrakata. Svaka aromatična esencija vjerodostojno podsjeća na sastojak, mjesto ili događaj kojim je inspirirana. Kakvu će atmosferu dočarati kod vas - opuštajuću, svečanu ili osvježavajuću - ovisi samo o vama.

Poklon od ovog branda sigurno će svakoga razveseliti. Omiljena su posebna božićna izdanja Yankee Candle, voskovi Yankee Candle, poklon setovi Yankee Candle ili mirisi za auto Yankee Candle.

Danas je ovaj brand najveći proizvođač mirisnih svijeća i mirisa za dom. Možete ga pronaći u 20 zemalja svijeta, dok samo u SAD-u ima preko 18 tisuća trgovina. A sve je počelo s jednim poklonom za mamu.

Ocjena Yankee Candle Christmas Magic