Woodwick Linen

Mirisna svijeća 609,5 g velika

Woodwick Linen Mirisna svijeća 609,5 g velika
Woodwick Linen Mirisna svijeća 609,5 g velika
Woodwick Linen Mirisna svijeća 609,5 g velika
609,5 g
185,00kn

Kod: WDW0093 | Više od 20 kom na zalihi
kom
DPD dostava na kopnu
utorak, 22. 01. 2019.
Woodwick Linen
609,5 g | 185,00kn

Opis parfema Woodwick Linen

Mirisna svijeća Woodwick Linen zamirisat će u vašem domu predivnim mirisom, te će tako kreirati ugodnu atmosferu zahvaljujući kojoj ćete se osjećati uvijek odlično.

Svojstva:

  • prozračni čisti miris

Sastav

Sadržaj
čisto rublje
Karakter mirisa za dom
čisti

O brandu Woodwick

Luksuzne mirisne svijeće Woodwick umiju zagrijati, od prostora za stanovanje napraviti dom i obradovati dušu. Nezamjenjivo pucketanje jedinstvenog drvenog fitilja kreira efekt upaljenog kamina, a vas u trenu prenosi u snijegom prekrivenu planinsku brvnaru i kao čarobnim štapićem stvara odgovarajući ugođaj. Pružite svim svojim čulima zaista intenzivan doživljaj.

Svaka Woodwick svijeća s drvenim fitiljem skriva nekoliko uzajamno savršeno suglasnih mirisnih esencija. Pojedinačni sastojci se skupa slažu i kreiraju punu harmoničnu aromu koja će prekrasno zamirisati cijelu prostoriju. Kvalitetnom parafinu dodan je vosak soje koji vrijeme gorenja produljuje, a uz to je i biorazgradiv.

Autentične mirisne kompozicije, karakteristično pucketanje i sofisticirani dizajn svijeća veseli ljubitelje dodataka za interijer još od 2006. godine. Vizualni doživljaj uvećava drveni poklopac koji služi i kao podmetač, kao i organski oblici posuda od ručno puhanog stakla. Woodwick svijeće svaki će interijer doma podići na višu razinu, te tako osigurati pregršt izuzetnih trenutaka.

Ocjena Woodwick Linen

Dodati novu recenziju

Ovaj proizvod do sada nitko nije ocijenio, budite prvi!