Preskočite na glavni sadržaj

Wilkinson Sword

O brandu Wilkinson Sword

Wilkinson Sword već više od stotinu godina pretvara neugodnu obvezu brijanja u nešto u čemu možete uživati. Brijaći aparati, žileti i britvice ovog britanskog branda predstavljaju prvorazrednu kvalitetu bez kompromisa.

 

Wilkinson Sword je stručnjak za oštrice i tradicionalnu obadu metala još od 1772. Ova se tvrtka na početku bavila proizvodnjom sablji, mačeva i streljačkog oružja za dvor kralja Đure III. 1898. je Wilkinson Sword proširio proizvodnju na prve, po mnogočemu inovativne, strojeve - sigurne brijače Pall Mall. Tako je počelo njegovo dugo putovanje kroz razvoj brijaćih aparata i novih tehnologija brijanja, koje su muškarcima, a potom i ženama, olakšavale brigu o osobnoj higijeni.

 U širokoj ponudi branda Wilkinson Sword pronaći ćete sve što vam je potrebno za savršeno glatko brijanje. Među najpopularnijim brijaćim aparatima su Wilkinson Sword Quattro, Wilkinson Sword Classic i Wilkinson Sword Xtreme 3. Damama će se osobito svidjeti brijači aparati Wilkinson Sword Intuition i Wilkinson Quattro, kao i jednokratne britvice Wilkinson Xtreme 3.

cijeli tekst sakriti tekst