Victoria's SecretPINK Insta Bloom mlijeko za tijelo za žene

Victoria's Secret PINK Insta Bloom mlijeko za tijelo za žene
Victoria's Secret PINK Insta Bloom mlijeko za tijelo za žene
236 ml

Kod: VIS04970 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis Victoria's Secret PINK Insta Bloom
Sastav

Neka uživanje u luksuznom mirisu tijekom jutarnjih i večernjih rituala u kupaonici bude jednako čarobno. Proizvod za njegu tijela Victoria's Secret PINK Insta Bloom probudit će vam osjetila i omiljenim mirisom razmaziti i vašu kožu.

Svojstva:

  • osigurava koži komfor i vitalnost
  • umiruje kožu i osvježava je
  • razveselit će svaku ženu

Sastav

Tekstura
mlijeko

O brendu Victoria's Secret

Brand Victoria’s Secret je osnovao 1977. godine američki poduzetnik Roy Raymond. Roy je došao do zaključka da bi većina muškaraca cijenila kada bi donje rublje za svoje partnerke mogla kupovati u specijaliziranoj trgovini. Interes je nadmašio sva očekivanja – već nakon prve godine morao je otvoriti tri dalje podružnice. Danas Victoria’s Secret prodaje ne samo luksuznu odjeću, već i prvoklasnu kozmetiku. Ogroman uspjeh postigli su prije svega parfemi Victoria’s Secret.

Victoria’s Secret pazi na to da za njega rade samo najslavniji super modeli poput Gisele Bündchen, Mirande Kerr ili Naomi Campbell. Ništa manje probirljiv nije i kod parfumera – u kreiranju mirisa Victoria’s Secret surađivali su i surađuju Annie Buzantian, Adriana Medina, Mark Knitkowski, Alexandra Carlin, Carlos Vinals i druga velika imena iz ovog područja.

Brand Victoria's Secret svakako će zainteresirati sve one koji hoće biti seksi, vole čulne, nježne i rafinirane mirise.

Ocjena Victoria's Secret PINK Insta Bloom