Uzorci parfema

Izabrali ste
  • Uzorci
Filter
Cijena

do

Pokloni i akcije
Najprodavaniji

Otkrijte svoj novi omiljeni parfem za nadolazeću sezonu ili čak za nekoliko sljedećih godina. Naručite male uzorke parfema i izaberite najbolji!

Zašto naručiti uzorke parfema:

  • Zahvaljujući uzorku, parfem ćete moći isprobati i odlučiti hoćete li kupiti veliko pakiranje.
  • Miris parfema iskusit ćete u udobnosti doma bez ometanja iz okoline. Imate mogućnost pustiti njegov miris da se razvije i otkriti kako miriše tijekom cjelodnevnog nošenja te koliko je postojan.
  • Uzorak mirisa dobro će vam doći i ako ne putujete avionom. Zauzima malo mjesta pa se može koristiti kao mini parfem koji ćete uvijek imati u torbici kako biste osvježili miris bilo kada tijekom dana.

Naš nos sposoban je samo tri parfema u nizu. Zato vam se tijekom isprobavanja parfema u parfumeriji svi mirisi ubrzo „pomiješaju“ u jedan. Naručite nekoliko uzoraka parfema i isprobavajte ih postupno - primjerice jedan dnevno.

Na Notinu ćete naći klasične uzorke parfema, ali i mini verzije parfema s raspršivačem u prekrasnim flakonima, kao i parfeme u luksuzno zapakiranim setovima. Izaberite iz ponude uzoraka mirisa svjetski poznatih brendova i nekonvencionalnih niche proizvođača.