Skip to main content

Ulje marelice

Najprodavaniji

Bilo bi ga šteta upotrebljavati samo u kuhinji. Ulje marelice odlično je za njegu lica, tijela i kose. Vrlo je učinkovito i u borbi protiv akni. Uvjerite se na vlastitoj koži kakve učinke ima ulje marelice!

Ulje marelice za kosu

Ulje koštica marelice umiruje nadraženu kožu i vlasište. Osim toga, revitalizira suhu i lomljivu kosu. Ako si s vremena na vrijeme priuštite pakung, ubrzo ćete imati zdravu i sjajnu kosu.

Ulje marelice za lice

Ulje marelice pogodno je za sve tipove kože, uključujući i vrlo osjetljivu te dječju kožu. Budući da ima regeneracijsko i antioksidacijsko djelovanje, učinkovito je i protiv akni ili ekcema, kao i protiv starenja! Uz redovitu upotrebu, smanjuje bore i ublažava znakove starenja.

Ulje marelice za tijelo

Ulje marelice je dobro rješenje za suhu i ispucalu kožu te kožu nadraženu od sunca. Ulje pruža koži visok udio vitamina E i A, hrani je i regenerira. Zasigurno ćete se zaljubiti i u to što se brzo upija i ne ostavlja mastan osjećaj na koži.

Na notino.hr možete pronaći ulje marelice brandova Renovality, Saloos te ostalih brandova po povoljnim cijenama. Izaberite ono najbolje za sebe.