Ulje marelice

Bilo bi ga šteta upotrebljavati samo u kuhinji. Ulje marelice odlično je za njegu lica, tijela i kose. Vrlo je učinkovito i u borbi protiv akni. Uvjerite se na vlastitoj koži kakve učinke ima ulje marelice!

 

Ulje marelice za kosu

Ulje koštica marelice umiruje nadraženu kožu i vlasište. Osim toga, revitalizira suhu i lomljivu kosu. Ako si s vremena na vrijeme priuštite pakung, ubrzo ćete imati zdravu i sjajnu kosu.

Ulje marelice za lice

Ulje marelice pogodno je za sve tipove kože, uključujući i vrlo osjetljivu te dječju kožu. Budući da ima regeneracijsko i antioksidacijsko djelovanje, učinkovito je i protiv akni ili ekcema, kao i protiv starenja! Uz redovitu upotrebu, smanjuje bore i ublažava znakove starenja.

Ulje marelice za tijelo

Ulje marelice je dobro rješenje za suhu i ispucalu kožu te kožu nadraženu od sunca. Ulje pruža koži visok udio vitamina E i A, hrani je i regenerira. Zasigurno ćete se zaljubiti i u to što se brzo upija i ne ostavlja mastan osjećaj na koži.

Na notino.hr možete pronaći ulje marelice brandova Renovality, Saloos te ostalih brandova po povoljnim cijenama. Izaberite ono najbolje za sebe.

cijeli tekst sakriti tekst

Cijena

do