Preskočite na glavni sadržaj

theBalm

theBalm

 „Lijepa u pet minuta“ – tako glasi moto američkog brenda theBalm čiji visoko kvalitetni proizvodi dolaze u originalnim retro pakiranjima razigranog dizajna. Mnoštvo intenzivnih boja probudit će umjetnicu u vama i omogućiti vam savršeni make-up look kojim ćete očarati sve oko sebe.

Marissa Shipman, osnivačica brenda theBalm, shvatila je da se svakoga dana želi probuditi i raditi ono što voli. Budući da je obožavala ljepotu, a nedostajali su joj proizvodi koji bi u potpunosti odgovarali njezinim očekivanjima, odlučila se za veliki korak - 2004. napustila je posao i izradila poslovni plan. Potom je uz pomoć kemičara počela razvijati proizvode i ubrzo je svjetlo dana ugledala nova kozmetička zvijezda - theBalm.

Upoznajte legendarni, multifunkcionalni theBalm Mary - Lou Manizer koji možete koristiti kao highlighter ili sjenilo za oči. Probajte i bronzer, sjenilo i puder za konturiranje u jednom proizvodu šaljivog imena - theBalm Bahama Mama. Ne smijete propustiti ni kultno rumenilo i sjenilo za oči theBalm Hot Mama kao ni paletu theBalm Meet Matt(e) Trimony i rumenilo theBalm Balm Beach.

cijeli tekst sakriti tekst