Preskočite na glavni sadržaj

TANGLE TEEZER

O brendu Tangle Teezer

Tangle Teezer – legendarne četke trendi dizajna koje su u svijetu frizerstva stvorile pravu malu revoluciju. Brend Tangle Teezer osnovao je Shaun P. koji iza sebe ima više od 30 godina rada u renomiranim frizerskim salonima.

 

Upravo tamo su ga problemi s raščešljavanjem kose, s kojima se svakodnevno sretao, potaknuli da osmisli četku koja će kosu raščešljati lako i bez čupanja. Nakon nekoliko godina istraživanja, razvoja i promišljanja dizajna, 2007. rođena je njihova prva četka Tangle Teezer Original s patentiranom tehnologijom dvaju tipova fleksibilnih zubaca. Dulji zupci se brinu za raspetljavanje i čvoriće, a kraći za sjaj i zaglađivanje. 

Čim prvi put isprobate Tangle Teezer , više nikad nećete htjeti neku drugu četku. Na vama je samo da izaberete onu koja će savršeno odgovarati vašim potrebama i potrebama vaše kose. Tangle Teezer The Original izvrsna je pomoć iscrpljenoj kosi sklonoj lomljenju, četka s poklopcem Tangle Teezer Compact Styler idealnih je dimenzija pa lako stane u torbicu ili putnu torbu, a Tangle Teezer s drškom lako raščešljava i mokru, neposlušnu kosu. Brend naravno nije zaboravio ni na vaše mališane pa ćete u njihovoj ponudi naći i četku Tangle Teezer za djecu posebno namijenjenu raščešljavanju njihove tanke kosice. 

cijeli tekst sakriti tekst