St.Tropez Gradual Tan in Showermlijeko za tuširanje za samotamnjenje za postupno tamnjenje tena

1×
St.Tropez Gradual Tan in Shower mlijeko za tuširanje za samotamnjenje za postupno tamnjenje tena
St.Tropez Gradual Tan in Shower mlijeko za tuširanje za samotamnjenje za postupno tamnjenje tena
200 ml

Kod: STZ0049 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Prati dostupnost robe

Vrlo rado ćemo Vas informirati putem e-maila čim robu zaprimimo. Naravno, na vama je hoćete li iskoristiti ponudu.

Slanjem dajete suglasnost za obradu e-maila u svrhu informiranja o dostupnosti određenog proizvoda od strane društva Notino s.r.o. koja vrijedi do trenutka slanja e-maila, s maksimalnim rokom do 1 godine. Imate pravo prigovora. Više informacija pronaći ćete u načelima o obradi osobnih podataka.

Opis proizvoda St.Tropez Gradual Tan in Shower
Osobine

Krema za tuširanje St.Tropez Gradual Tan in Shower mazit će kožu vašeg tijela, a pri pranju će joj pružiti svu potrebnu hidrataciju i hranjive tvari.

Osobine

Tekstura
mlijeko
Tip kože
za sve tipove kože

O brendu St.Tropez

Kozmetika St.Tropez se već niz godina ubraja u apsolutan vrh na području preparata za samotamnjenje i omiljena je po cijelom svijetu. Uporabom preparata St. Tropez dostići ćete prirodan izgled preplanulosti.

Svi preparati za samotamnjenje su ugodnog mirisa i osiguravaju brzo i sigurno tamnjenje tijekom par trenutaka. Vaša koža će nakon nanošenja biti nježna, svježa i predivno obojana u prirodnu zlatnosmeđu nijansu.

Luksuzni proizvodi branda St. Tropez ostavljaju kožu preplanulom svuda podjednako i atraktivno. Probajte i vi tamnjenje kojim se uz veliko zadovoljstvo hvale poznate ličnosti po cijelom svijetu!

Ocjena St.Tropez Gradual Tan in Shower