Skip to main content

Sol za kupku

Najprodavaniji

Sol za kupanje

Sol za kupku pružit će vam osjećaj ugode, a učinkovita je i protiv niza kožnih problema. Dovoljno je napuniti kadu, odbaciti odjeću i brige i wellness kod kuće može započeti.

Za vas smo pronašli najkvalitetnije soli za kupku iz Mrtvog mora, s magnezijem, mirisom lavande, ruže ili eukaliptusa te specijalnu sol za kupku za noge.

Zašto koristiti sol za kupku?

  • Sol za kupku nije samo odlično opuštajuće sredstvo, iako njezin očaravajući miris djeluje tako. Važno je naglasiti da soli za kupku imaju i regenerativne učinke. Sol je bogata prirodnim mineralima i tako doprinosi smanjenju simptoma kožnih, ali i drugih tegoba.
  • Među najpopularnije soli za kupku ubraja se sol za kupku s lavandom, koja djeluje opuštajuće, ali ublažava i grčeve te reumatske bolove.
  • Tražena je i sol iz Mrtvog mora, koja ublažava simptome akni i psorijaze. Morska sol za kupku pozitivno djeluje i protiv napetosti i migrena, pomaže u detoksikaciji organizma te kod povećanog znojenja stopala.
  • Vrijedi spomenuti i sol za kupku s magnezijem, u kojoj je upravo magnezij glavni sastojak. Ova sol pozitivno djeluje na kožne probleme, reumu i artritis, grčeve u mišićima, bolove u zglobovima i menstrualne bolove.

Izaberite najbolju sol za kupku po odličnim cijenama i njegujte svoje tijelo i dušu onako kako i zaslužuju!

Naš savjet: Isprobajte i popularne šumeće kugle za kupanje i pjene za kupku te si priuštite opuštajuću kupku.