Preskočite na glavni sadržaj

Smashbox

O značce Smashbox

Rođena je u legendarnom fotografskom studiju i provjerena od strane profesionalnih fotografa, vizažista i top modela. To je Smashbox kozmetika iz sunčanog Los Angelesa s kojom ćete odlično izgledati i ispred i iza objektiva.

Kozmetički brend Smashbox osnovala su braća Davis i Dean Factor, praunuci hollywoodske legende Maxa Factora. Oni su 1990. u Los Angelesu otvorili fotografski studio Smashbox Studios koji je vrlo brzo postao omiljen među svjetskim fotografima, glumcima, modelima i glazbenicima. Potom je 1996. Davis iskoristio svoje iskustvo s profesionalnih foto sessiona i osnovao kozmetički brend Smashbox. Prvi je na tržište uveo primer Smashbox Photo Finish Primer zahvaljujući kojem će puder na licu izgledati savršeno veoma dugo. Ovaj Smashboxov primer i danas ima kultni status među vizažistima.

Osim primera isprobajte i puder s visokim stupnjem prekrivanja Smashbox Studio Skin Foundation koji na licu može izdržati čak 24 sata, Smashbox maskaru Super Fan Mascara koja će savršeno uviti vaše trepavice ili Smashbox puder Halo Fresh Perfecting Powder. Pozornost zaslužuje i Smashbox ruž za usne Always on Liquid Lipstick koji dolazi u bezbroj predivnih nijansi.

cijeli tekst sakriti tekst