Preskočite na glavni sadržaj

Schwarzkopf Professional Boje za kosu

 Trajne boje IGORA

 Milijuni frizera već desecima godina vjeruju bojama IGORA Royal. Ove su boje u novo desetljeće zakoračile u moderniziranom, ekološki prihvatljivom pakiranju i s pojednostavljenim izborom boja. Otkrijte intenzivno djelovanje s nijansama IGORA ROYAL, superhladne plave nijanse koje nude boje IGORA ROYAL Highlifts i blistave moderne nijanse za kreiranje pramenova s IGORA ROYAL Fashion Lights. Samouvjerenim, zrelim klijentima linija nudi nijanse IGORA ROYAL Absolutes za potpuno prekrivanje sijedih, a za naglašavanje sijedih s kratkotrajnijim učinkom kreirane su nijanse IGORA ROYAL Silver Whites. U brzom svladavanju sustava bojenja nijansama IGORA COLOR10 s desetominutnim djelovanjem nema premca, a za posvjetljivanje tu je linija IGORA Vario Blond, koja posvjetljuje kosu za do osam nijansi.

cijeli tekst sakriti tekst

 Demi-permanentne i semi-permanentne boje Schwarzkopf Professional  

 Boje IGORA Vibrance predstavljaju demi-permanentni asortiman boja. Nude iste nijanse kao trajne boje IGORA, zbog čega su odlične za dvostruko nanošenje ili samostalnu upotrebu za kraći učinak. Zahvaljujući novom hidratantnom kompleksu s AQUAXYL™-om, dubinski hrane i štite kosu tijekom bojenja.

 Sustav bonding maski Chroma ID s nježnim i intenzivnim nijansama nudi brzo i jednostavno osvježavanje, a pritom dubinski njeguje kosu. Još jedan semi-permanentni sustav predstavljaju pjene IGORA Expert Mousse, koje nude 16 nijansi koje se mogu međusobno miješati i lako se mogu upotrebljavati u udobnosti vlastitog doma.

cijeli tekst sakriti tekst