Mat ruževi za usne

Najprodavaniji

Mat ruževi za usne djeluju zavodljivo i tajanstveno, a tako ćete se osjećati i vi kad nanesete jedan od njih! Uz pomoć ovakvog ruža postići ćete savršeno sofisticirani look za posao, zabavu ili spoj.

Boju mat ruža nemojte određivati samo prema tome o kojoj se prigodi radi i kojem tipu pripadate, nego i prema veličini usana. Manjim će usnama bolje pristajati svjetlije nijanse poput nude i ružičaste, a veće će savršeno izgledati naglašene izražajnijim crvenim ili bordo ružem.

Po čemu je mat ruž drukčiji od sjajnoga?

  • Svaki ruž ima svoje prednosti. Mat ruževi za usne učinit će vaše usne baršunasto mekima, a nositi ih možete i na spoj i na posao - prikladni su za svaku prigodu.
  • Sjajni ruževi izgledaju življe i svečanije pa su pogodniji za zabave i slobodno vrijeme. Uz pomoć njih vaše će usne izgledati sočno kao da ste ih upravo navlažili; iznenadit će vas koliko ljudi ovaj efekt smatra izuzetno privlačnim.
  • Dok sjajni ruževi za usne često sadrže hidratantne sastojke, kod mat ruževa to nije slučaj (iako postoje iznimke). Ova se karakteristika može pokazati kao prednost, budući da ispod mat ruža možete nanijeti svoj omiljeni balzam za usne.

Tekući mat ruževi

Ako tražite dugotrajni mat ruž za usne, isprobajte njegovu tekuću verziju. Vaše savršeno našminkane usne neće biti ugrožene niti ako večer provedete pijući iz čaše dok možda izmjenjujete poljupce. Nanošenje tekućih mat ruževa jednostavnije je od nanošenja klasičnih jer imaju aplikatore za savršeno iscrtavanje usana.

Ali nemojte zaboraviti da tekući ruževi za usne s mat efektom dobro izgledaju samo na zdravim, hidratiziranim usnama. Ako su vaše usne ispucale, tekući mat ruž svaku će nesavršenost istaknuti još više.