Ljubičasti ruž

Izabrali ste
  • Ljubičasta
Filter
Najprodavaniji

Ne bojte se ljubičastog ruža, istaknite svoje usne na originalan način! Ljubičasti ruž je sjajan izbor za crnke, žene zelenih očiju i žene blijede puti, ali postoje nijanse ljubičaste koje će pristajati svakoj od vas. Pronađite odgovarajuću nijansu i uživajte u savršeno usklađenom, jedinstvenom make-upu. Koja je vaša nijansa? Lila, ljubičasta ili ultraljubičasta?

Kako odabrati savršenu nijansu ljubičastog ruža?

  • Sjajni svjetloljubičasti ruž s ružičastim podtonom će optički povećati tanke usne. 
  • Tamnoljubičasti ruž, čak i u mat varijanti, odličan je izbor za pune usne.

Ako su vam usne često suhe, izaberite hidratantni ruž za usne, a ako vam ruž brzo nestaje s usana, odaberite dugotrajne ljubičaste ruževe otporne na poljupce, koji će izdržati na vašim usnama od jutra do večeri. 

Naš savjet: Uskladite svoju šminku i odjeću u vrckavu ljubičastu kombinaciju! Uz ljubičasta sjenila za oči i ljubičaste nokte, možete ubaciti i poneki ljubičasti modni dodatak. Ali zapamtite, manje je ponekad više i nemojte pretjerati.

Prije nanošenja tamnoljubičastog ruža...

Temeljitu njegu usana ne biste trebali zanemarivati, a osobito ne onda kad se spremate nanijeti tamni ili mat ruž, jer oni mogu istaknuti sve nesavršenosti vašeg lica i usana. Stoga prije nanošenja napravite piling, a nakon njega upotrijebite i hidratantnu masku za usne! I ne zaboravite na balzam za usne, koji bi se trebao nalaziti u svakoj torbici.

Izaberite kvalitetan ruž koji vas neće iznevjeriti! Poklonite svoje povjerenje provjerenim brendovima i odaberite sjajni ili mat ljubičasti ruž Maybelline, L´Oréal Paris, GA-DE ili Lancôme. Volite mijenjati boje? U svoju narudžbu dodajte i klasični crveni ili ekstravagantni crni ruž!