Skip to main content

Puderasti parfemi

Puderasti parfem
Filter
Cijena

do

Za koga?
Vrsta mirisa
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   3
  •   2
Najprodavaniji

Puderasti mirisi u potpunosti su zavladali svijetom parfema!

Puderasti mirisi nezamjenjivi su i nježni, a u posljednjih nekoliko godina postali su veoma traženi ne samo za svaki dan, već i za veoma specijalne prigode, poput svadbe. Nježni puderasti ženski parfemi stvaraju savršenu harmoniju elegancije i ženstvenosti koja će vas svuda slijediti, a zahvaljujući svojoj postojanosti, a danima ćete ih osjetiti na svojim omiljenim maramama i vestama.

Flakoni puderastih parfema oduševit će vas svojim oblikom i pastelnim bojama, ali i pričama koje se kriju iza njihova, stvarajući odgovarajuću atmosferu.

Karakteristike puderastih mirisa:

Kada govorimo o prirodnim ili o sintetičkim puderastim mirisima, njihove se note mogu podijeliti na dvije glavne skupine. Prva skupina mirisa podsjeća na puder za lice, manje su slatki, kompleksniji su i veoma nježni, poput tek napudrane kože. Drugu skupina puderastih mirisa podsjeća na miris dječjeg pudera. Iz njih izbija miris čistoće uz podnote lavande, ljubičice, ruže, vanilije i nostalgije. I jedna i druga skupina veoma su postojane i parfemima pružaju dugotrajnost.

Kako se dobiva puderasti miris:

Nježne puderaste note parfemu daju perunika, ljubičica, mošus i heliotrop. Blage podnote vanilije, ruže, irisa i smole u spoju s drvenastim notama stvaraju savršenu harmoniju čistoće, ženstvenosti i elegancije. Puderasti mirisi proizvode se i sintetički, te nježne i slatke cvjetne note stvaraju nezamjenjivu kombinaciju retro osjećaja pudera na licu.

Neka vaš dan zamiriši nježnim puderastim mirisom s dodirom nostalgije. Puderasti parfemi su izuzetni i idealni za posebne prigode, i pružaju sreću prilikom svakog nošenja. Otkrijte svijet puderastih mirisa!