Preskočite na glavni sadržaj

Problemi s dostavom

Notino dostavlja pakete na području Republike Hrvatske u suradnji s tvrtkom DPD Croatia d.o.o. Tijekom cijelog procesa dostave možete on-line pratiti gdje se paket točno nalazi pomoću službe Live tracking.

Služba Predict Vas informira o dostavi paketa u vremenskom okviru od jednog sata, dok služba Follow My Parcel Vam nudi mogućnost alternativnog mjesta isporuke. Dan prije dostave primatelj paketa prima SMS/e-mail u kojem ga obavještava da je njegov paket na putu te da će biti isporučen sljedećeg dana. Ako primatelju ne odgovara predviđeni datum dostave, na raspolaganju ima sljedeće mogućnosti:

  • Odabir susjeda: pošiljka je dostavljena odabranom susjedu.

  • Davanje punomoći DPD-u da paket ostavi na dogovorenom sigurnom mjestu.

  • Odabir najbliže Pick-up lokacije: paket je moguće preuzeti na INA i EUROM maloprodajnim mjestima. U Hrvatskoj je trenutno 420 Pick-up lokacija, od čega 20 Eurom Denis poslovnica i 400 Ininih benzinskih postaja.

U slučaju da se pošiljka izgubila ili da niste dobili pošiljku u predviđenom roku odmah nas obavijestite na broj telefona +38517757297 kako bismo mogli brzo riješiti nastalu situaciju.

Želite nas nešto pitati? Napišite nam.
Slanjem podataka, društvo Notino s.r.o. obrađuje iste u svrhu rješavanja Vašeg zahtjeva na osnovu legitimnog interesa. Protiv ovakvog načina obrađivanja, a u skladu s Načelima o obradi osobnih podataka možete podnijeti prigovor.