PMD Beauty Personal Microderm Prouređaj za mikrodermoabraziju

PMD Beauty Personal Microderm Pro uređaj za mikrodermoabraziju
PMD Beauty Personal Microderm Pro uređaj za mikrodermoabraziju
uređaj za mikrodermoabraziju
1.469,00kn

  • PMD Beauty Personal Microderm Pro uređaj za mikrodermoabraziju
  • PMD Beauty Personal Microderm Pro uređaj za mikrodermoabraziju
  • PMD Beauty Personal Microderm Pro uređaj za mikrodermoabraziju
Kod: PMD06500 | 4 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
petak 29. 05. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 02. 06. 2020.

Opis proizvoda PMD Beauty Personal Microderm Pro
Osobine

Upute za upotrebu ćete naći OVDJE 

Osobine

Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Tip punjenja
kabelski
Učinak
čišćenje

O brendu PMD Beauty

Američki brend PMD Beauty donosi pametne uređaje za čišćenje kože s kojima ćete moći uživati u jednostavnom, sigurnom i učinkovitom kozmetičkom tretmanu iz udobnosti vlastitog doma.

Moto brenda PMD Beauty je #BrilliantConfidence, odnosno blistavo samopouzdanje. Prioritet im je postići da kupci budu zadovoljni sobom, što jasno pokazuju i riječi Sama Alexandera, glavnog direktora tvrtke PMD Beauty: „Vjerujemo da naš brend može svakome pomoći da zavoli sebe upravo onakvog kakav je.” Svojim ćete izgledom postati zadovoljni tek onda kad budete zadovoljni sa svojom kožom. Tim stručnjaka brenda PMD Beauty zaslužan je za nastanak prvog ručnog uređaja za dermalnu mikrodermoabraziju (mehaničko odstranjivanje odumrlih stanica kože) za kućnu upotrebu. S njegovim patentiranim rotirajućim diskom i sustavom vakuumskog usisavanja napravili su pravu revoluciju u svijetu kućne njege lica.

Najistaknutiji proizvod brenda ja vakuumski uređaj za čišćenje lica PMD Beauty Microderm Classic koji s kože uklanja sitne nepravilnosti, ostavljajući je savršeno čistom i mekom. Korisnice širom svijeta obožavaju i jedinstveni uređaj za povećanje usana PMD Beauty Kiss s patentiranom tehnologijom pulsirajućeg vakuuma. To je prvi uređaj protiv starenja usana na svijetu.

Ocjena PMD Beauty Personal Microderm Pro