Skip to main content

Pamučni štapići

Najprodavaniji

Pamučni štapići za uši - mali, ali svestran pomoćnik

Bilo da ste muškarac ili žena, pamučne štapiće uvijek vrijedi imati kod kuće. Ne zauzimaju puno mjesta u vašem kupaonskom ormariću, ali mogu spasiti, ili barem olakšati, više od jedne situacije.

Više od štapića za uši

Iako naziv govori jasno, pamučni štapići za uši nadaleko nisu samo za uši. Raspon njihove upotrebe je zaista širok:

  • Za uši. Da, prvenstveno su dizajnirani za tu svrhu i odlično će poslužiti. No, birajte one sa suženjem na kraju koje će omogućiti nježno rukovanje i smanjiti rizik od oštećenja ušnog kanala. Za čišćenje vanjske strane ušiju možete koristiti bilo koje bez brige.
  • Posebno za djecu. Dječji pamučni štapići mogu biti opremljeni posebnim vrhom s većim smotuljkom pamuka koji sprječava neželjeno dublje prodiranje u uho. Tražite li pamučne štapiće za novorođenčad, izaberite baš ove – anatomski oblikovane.
  • Do pupka. Pamučni štapići mogu lako i nježno riješiti čak i nečistoće koje se mogu pojaviti u pupku naših najmlađih.
  • Tijekom manikure. Jeste li prevukli nokte tijekom lakiranja? Ništa ne djeluje bolje od pamučnog štapića umočenog u sredstvo za skidanje laka za nokte. Okolna kutikula ponovno će biti besprijekorna.
  • Tijekom šminkanja. Trebate li nježno razmazati olovku oko očiju za savršenu smoky šminku? Rastegnuti i zagladiti očnu liniju do savršenstva ili usmjeriti crveni ruž oko ruba usana? Čak i u tim slučajevima štapići za čišćenje ušiju nemaju konkurenciju.
  • Za primjenu raznih preparata. Pamućnim štapićom možete jednostavno i precizno nanijeti razne losione, tinkture ili druge proizvode.

Od čega je napravljen pamučni štapić

Pamučni štapići u osnovi nisu jako različiti. Najveće razlike su u obliku njihovih krajeva i u pakiranju. Kod kuće će vam biti dovoljni u vrećici, na putovanjima ćete cijeniti čvrsto pakiranje koje se može zatvoriti.

  • Vrh pamučnog štapića je obično pamuk. Savršeno upija, a ujedno je to vrlo nježan materijal prema koži.
  • Središnji štapić je obično izrađen od papira, ali postoje i bambusovi štapići za uši. Zahvaljujući papiru ili bambusu, jednokratni štap ne uzrokuje veliko opterećenje za okoliš.
  • Posebnu njegu nude neki pamučni štapići, njihovi pamučni vrhovi sadrže dodatno na primjer aloe veru ili vitamine.

Da vam slučajno ne ponestane pamučnih štapića? Stavite jedan paket u košaru. Zajamčeno je da se kod kuće neće izgubiti.