Paco Rabanne 1 Million deostick za muškarce

2×
Paco Rabanne 1 Million deostick za muškarce
Paco Rabanne 1 Million deostick za muškarce
75 ml
185,50kn

Kod: PAR0013 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 23. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
utorak 27. 04. 2021.

Opis Paco Rabanne 1 Million
Sastav

Maštate o cjelodnevnoj svježini s neodoljivo privlačnim muževnim šarmom? Deostick za muškarce Paco Rabanne 1 Million kombinira zaštitu pazuha od neugodnih mirisa i intenzivan voćno-cvjetni miris s primjesama zemljanih nota, kože i drva. Naglasite svoj očaravajući šarm i uživajte u novostečenom osjećaju samopouzdanja.

Karakteristike:

  • izvrsno dopunjuje mušku toaletnu vodu Paco Rabanne 1 Million
  • deostick za svježe i zaštićene pazuhe
  • s intenzivnim postojanim mirisom
  • podržava postojanost mirisne kompozicije u suradnji s mirisom
    i parfimiranom kozmetikom iz iste linije

Sastav

Vrsta pakiranja
deo-stick

O brendu Paco Rabanne

Paco Rabanne parfemi predstavljaju luksuz, kvalitetu i promišljenu ekstravaganciju. Mirisne kompozicije sakrivene u osobitim izrazitim flakonima su originalni poput života i stvaralaštva modnog dizajnera koji im je dao ime.

Paco Rabanne je pseudonim koji je donio slavu Franciscu Rabanedu Cuervu. Rođeni Španjolac je odrastao u Francuskoj gdje je surađivao s nekoliko pariških modnih kuća, prije nego je 1966. osnovao vlastiti brand. Njegovi eklektični modeli od nekonvencionalnih materijala su brzo privukli pažnju i brandu su otvorili put u svijet.

Već nakon 3 godine je predstavljen prvi parfem Paco Rabanne kojeg su od tada slijedili drugi brojni mirisi za muškarce i žene. Na početku pretežito cvjetne esencije su postupno dopunjavali drveni i začinski sastojci koji su mirisima osigurali čuveni chic i seksipil. Isti bez sumnje i danas karakterizira već odavno legendarni Paco Rabanne 1 Million.

Ocjena Paco Rabanne 1 Million2