Notino Master Collection spužvica za puder

Notino Master Collection spužvica za puder
Notino Master Collection spužvica za puder
Preporučena maloprodajna cijena
89,00kn

Uštedite 33%
59,00kn

Kod: NOI02427 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 05. 2021.

Opis Notino Master Collection

Kako brzo i lako nanijeti puder, a da pritom i rezultat bude savršen? Rješenje se krije u spužvici za puder Notino Master Collection. Tajnu izvanrednog rezultata tvori spoj jedinstvenih materijala i oblika. Mekana struktura omogućava ravnomjerno nanošenje pudera bez grudica te ga uvijek iskoristi u količini nužnoj za prekrivanje lica.

Oblik kapljice savršeno pristaje u ruku, a zahvaljujući proširenom dijelu nanošenje će biti vrlo brzo. Suženi kraj pak omogućuje precizno nanošenje na sva teže dostupna mjesta. S ovim beauty pomoćnikom vaš će make-up uvijek izgledati vrlo profesionalno.

Karakteristike:

  • mekana spužvica savršeno nanosi puder
  • ne ostavlja grudice i ne stvara efekt maske
  • mekani materijal, nježan prema licu
  • omogućava lako nanošenje pudera na veće površine i na teže dostupna mjesta
  • ne upija proizvod više od optimalne količine
  • spužvica je savršena i za putovanja

Upute za upotrebu:
Spužvicu Notino Master Collection uvijek prvo namočite u mlakoj vodi te ocijedite višak vode. Puder zatim temeljito razmažite po licu koristeći spužvicu, sve dok ne postignete željeni rezultat.

Napisali smo o Notino Master Collection
Članci

O brendu Notino

U svijetu ljepote smo već više od 15 godina i za to vrijeme smo stekli puno iskustva i ideja. Inspiraciju za naše proizvode pronalazimo u svojim kupcima koji uživaju u ljepoti koliko i mi, te koji imaju velika očekivanja.

Želimo da Notino uvijek nudi najbolju kvalitetu za najpovoljnije cijene. Naš tim nudi originalne i trendi proizvode za svaku prigodu; od praktičnih kozmetičkih proizvoda i putnih setova, pa sve do posebnih usluga, poput graviranja parfema i luksuznih poklon pakiranja. Pomno slušamo vas i vaše potrebe te znamo da će funkcionalni i sofisticirani kozmetički dodatci kod vas uvijek pronaći svoje mjesto. Naš cilj je da ljepota postane dostupna svima.

Sve proizvode možete pronaći ekskluzivno na Notinu, gdje neprestano radimo na širenju naše ponude i novoj inovativnoj praksi.

Ocjena Notino Master Collection