Notino Glamour Collection Double Make-up Bag torbica s dvije pregrade

Notino Glamour Collection Double Make-up Bag torbica s dvije pregrade
Notino Glamour Collection Double Make-up Bag torbica s dvije pregrade
Besplatna dostava
veličina S
131,00kn

Kod: NOI02112 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 17. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 19. 05. 2021.

Opis Notino Glamour Collection Double Make-up Bag

Vaša kolekcija šminke zaslužuje samo najbolje. Svoje dragocjene stvari spremite u kozmetičku torbicu Notino Glamour Collection s 2 pregrade i neka vam sve potrebno uvijek bude pri ruci. Rose gold boja je u trendu te će ova torbica imati posebno mjesto ne samo u vašoj putnoj torbi, već i na polici.

Karakteristike:

  • 2 pregrade za lakše organiziranje stvari
  • praktičan organizator za kistove u manjoj pregradi
  • moderna nijansa rose gold
  • 22 cm × 14 cm × 7 cm

Materijal:

  • poliuretan
  • patentni zatvarač – najlon

O brendu Notino

U svijetu ljepote smo već više od 15 godina i za to vrijeme smo stekli puno iskustva i ideja. Inspiraciju za naše proizvode pronalazimo u svojim kupcima koji uživaju u ljepoti koliko i mi, te koji imaju velika očekivanja.

Želimo da Notino uvijek nudi najbolju kvalitetu za najpovoljnije cijene. Naš tim nudi originalne i trendi proizvode za svaku prigodu; od praktičnih kozmetičkih proizvoda i putnih setova, pa sve do posebnih usluga, poput graviranja parfema i luksuznih poklon pakiranja. Pomno slušamo vas i vaše potrebe te znamo da će funkcionalni i sofisticirani kozmetički dodatci kod vas uvijek pronaći svoje mjesto. Naš cilj je da ljepota postane dostupna svima.

Sve proizvode možete pronaći ekskluzivno na Notinu, gdje neprestano radimo na širenju naše ponude i novoj inovativnoj praksi.

Ocjena Notino Glamour Collection Double Make-up Bag