Nivea Sun Protect & Moisturehidratantni sprej za sunčanje SPF 20

Nivea Sun Protect & Moisture hidratantni sprej za sunčanje SPF 20
Nivea Sun Protect & Moisture hidratantni sprej za sunčanje SPF 20
300 ml

Kod: NIV03583 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis proizvoda Nivea Sun Protect & Moisture
Osobine

Zaštitni preparat za sunčanje Nivea Sun Protect & Moisture nezamjenjiv je sastavni dio njege za kožu pri boravku na suncu.

Svojstva:

  • pruža koži potrebnu hidrataciju
  • štiti kožu od UVA i UVB zračenja
  • lako se nanosi i ne ostavlja trag masnoće
  • proizvod je vodootporan

Način upotrebe:
Raspršite tanji sloj po koži cijeloga tijela prije boravka na suncu. Ponovite ako je potrebno, osobito nakon kupanja, sušenja ručnikom ili prekomjernog znojenja.

Osobine

Vrsta pakiranja
sprej
Tekstura
sprej
Tip kože
za sve tipove kože
Zaštitni faktor
srednja zaštita (SPF 15 – SPF 25)

O brendu Nivea

Svjetski poznati brand Nivea osnovan je 1911. godine u Njemačkoj. Za njene početke zaslužan je vizionar i farmaceut dr. Oscar Troplowitz koji je uspio spojiti ulje i vodu u stabilnoj kremi. Kod samog naziva branda pošao je od latinskog naziva za snijeg, gdje je inspiracija bila čisto bijela boja proizvoda. Upravo tako nastala je danas već legendarna krema Nivea.

Proizvod je 1925. godine dobio novo kultno plavo pakiranje, ali je svojim sadržajem od početka pa sve do danas potpuno vjeran izvornoj recepturi. Klasična krema Nivea postala je sastavni dio mnogih generacija. Učinkovito hrani kožu lica i kožu tijela te je zahvaljujući svojoj baršunasto nježnoj teksturi i specifičnom mirisu za mnoge lijepi podsjetnik na djetinjstvo.

Danas, kozmetika Nivea predstavlja cijelu kolekciju kvalitetnih preparata za njegu dostupnih svima. Svoje pristalice velikom brzinom stekla je krema za sunčanje Nivea ili muška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea njeguje tijelo i kožu već više od 100 godina i za to je vrijeme postala pravi član milijuna obitelji širom svijeta.

Ocjena Nivea Sun Protect & Moisture