Nivea Q10 Pluskozmetički set I. za žene

Nivea Q10 Plus kozmetički set I. za žene
Nivea Q10 Plus kozmetički set I. za žene
kozmetički set I. za žene
119,90kn

Kod: NIV1521 | Dostupno

dnevna krema s učinkom protiv bora 50 ml + krema za noć s učinkom protiv bora 50 ml

1

Dodano u košaricu

Nivea Q10 Plus kozmetički set I. za žene
| 1 kom | 119,90kn
DPD dostava na kopnu
srijeda 25. 09. 2019.
DPD dostava na otoke
petak 27. 09. 2019.

Osobine

Aktivne tvari
koenzim Q 10
Dob
bore
Tip kože lica
za sve tipove kože lica
Tip seta
Kozmetički set
Učinak
anti-age

O brendu Nivea

Svjetski poznati brand Nivea osnovan je 1911. godine u Njemačkoj. Za njene početke zaslužan je vizionar i farmaceut dr. Oscar Troplowitz koji je uspio spojiti ulje i vodu u stabilnoj kremi. Kod samog naziva branda pošao je od latinskog naziva za snijeg, gdje je inspiracija bila čisto bijela boja proizvoda. Upravo tako nastala je danas već legendarna krema Nivea.

Proizvod je 1925. godine dobio novo kultno plavo pakiranje, ali je svojim sadržajem od početka pa sve do danas potpuno vjeran izvornoj recepturi. Klasična krema Nivea postala je sastavni dio mnogih generacija. Učinkovito hrani kožu lica i kožu tijela te je zahvaljujući svojoj baršunasto nježnoj teksturi i specifičnom mirisu za mnoge lijepi podsjetnik na djetinjstvo.

Danas, kozmetika Nivea predstavlja cijelu kolekciju kvalitetnih preparata za njegu dostupnih svima. Svoje pristalice velikom brzinom stekla je krema za sunčanje Nivea ili muška kolekcija kozmetike Nivea Men. Nivea njeguje tijelo i kožu već više od 100 godina i za to je vrijeme postala pravi član milijuna obitelji širom svijeta.

Ocjena Nivea Q10 Plus