MuglerAlien Goddess parfemska voda punjiva za žene

2×
Mugler Alien Goddess parfemska voda punjiva za žene
Mugler Alien Goddess parfemska voda punjiva za žene
Besplatna dostava
Novo
90 ml
893,00kn

Kod: THM05551 | Dostupno
1
Poklon za vas
Odaberite kozmetičku torbicu ili novitet Alien Goddess od 10 ml u košarici uz kupnju Mugler proizvoda iznad 370 kn.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
utorak 28. 09. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 30. 09. 2021.

Opis Mugler Alien Goddess
Sastav

Parfem s izazovom: Proslavite svoju ženstvenost i jedinstvenost.

Preuzmite na sebe poslanje božice sunca utjelovljene u ženskoj parfemskoj vodi Mugler Alien Goddess. Ovaj parfem ispunit će vas blistavim sjajem i pozitivnom energijom sunčevih zraka. Obavit će vas nezamjenjivim mirisom i pretvoriti u božicu koja slavi i uzdiže svijet.

  • orijentalni miris s cvjetnim i drvenastim notama
  • lansiran 2021.
  • flakon parfema Alien Goddess može se ponovno napuniti

Sastav mirisa
Od prvog trenutka susreta s mirisom sve do iščeznuća posljednje note, uživat ćete u trostrukom mirisnom doživljaju koji prolazi kroz faze blistavog, čudesnog i razumskog otkrivenja. Blistavost je zasluga iskričavih nota agruma bergamota naglašenog kokosom. Slijede bijeli cvjetovi jasmina, simbola ženstvenosti i senzualnosti, te heliotrop. U posljednjoj fazi pojavljuju se vanilija i kašmeran, kao izraz mira i nade.

Priča o mirisu
Autorice parfema Mugler Alien Goddess, Marie Salamagne i Nathalie Lorson, opisale su svoje djelo kao blistavo i velikodušno sunčevo naručje. Ova parfemska voda odvest će vas u mističan svijet boginje sunca koja unosi svjetlost u tamu, oplemenjujući i iscjeljujući naš svijet.

Parfem Mugler Alien Goddess u sebi nosi obećanje ženstvenosti i nade. Skriva se u flakonu ogrnutom nijansama zlata s metalik lakom koji evocira izlazak sunca i tako savršeno zaokružuje doživljaj ove mirisne kompozicije.

Sastav

Sadržaj
bergamot, kašmeran, indijski jasmin, madagaskarska vanilija
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

O brendu Mugler

Thierry Mugler se rodio 1948. godine u Strasbourgu u Francuskoj. Godine 1973. otvorio je istoimeni salon u glavnom mjestu mode – Parizu. Sedamdesetih godina se specijalizirao uglavnom na francuske žene i pametne ideje koje su išle na drugu stranu od tadašnjih trendova. Miris svog parfema je osjetio tek 1992. godine.

Sam Thierry Mugler sebe doživljava više kao dirigenta koji samo daje konkretan oblik onome što svakodnevno možete primijetiti oko sebe. Treba reći da je dirigent dosta uspješan i to kako u oblasti mode i modnih dodataka, tako i na polju parfema branda Mugler. Ovdje se momentalno bori za mjesto Mugler Alien ili bezvremenska i uvijek mlada linija Mugler Angel. Kao kostimograf se Thierry Mugler brine na primjer za imidž R&B pjevačice Beyoncé.

Ocjena Mugler Alien Goddess2