Montale Intense So Iris parfemski ekstrakt uniseks

Montale Intense So Iris parfemski ekstrakt uniseks
Montale Intense So Iris parfemski ekstrakt uniseks
Besplatna dostava
100 ml
1.057,50kn

Kod: MNT2661 | Više od 5 kom na zalihi
1
DPD dostava na kopnu
utorak 20. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 22. 04. 2021.

Opis Montale Intense So Iris
Sastav

Svoju posebnost možete izraziti na brojne načine, a uniseks parfem Montale Intense So Iris na vašoj koži pobrinut će se da ona ne promakne nikome. Pružite sebi ono najbolje što nudi svijet parfema i pratite što će se dogoditi.

  • cvjetni miris
  • drvenasti miris
  • svjež parfem, idealan za tople dane
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
sandalovina, bijeli mošus, perunika
Vrsta mirisa
cvjetni, drveni

O brendu Montale

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.

Ocjena Montale Intense So Iris