MontaleAoud Forest parfemska voda uniseks

2×
Montale Aoud Forest parfemska voda uniseks
Montale Aoud Forest parfemska voda uniseks
Preporučena maloprodajna cijena
905,00kn

Uštedite 7%
100 ml
833,27kn

Više od 5 kom na zalihi | Kod: MNT1490
1
DPD - Dostava na kućnu adresu
srijeda 26. 01. 2022.
Osobno preuzimanje
srijeda 26. 01. 2022.

Svježa, a istovremeno tajanstvena. Moderna, a pritom bezvremenska. To je uniseks parfemska voda Montale Aoud Forest , čija mirisna kompozicija pristaje i ženama i muškarcima.

  • aromatični miris s biljnim notama
  • citrusni miris
  • vodeni miris s morskim notama
  • svjež parfem, idealan za tople dane
  • uniseks – za žene i muškarce

Sastav

Sadržaj
đumbir, limun, ambergris, morske note, mošus, grejp, ruža, ružmarin, drvo agara
Vrsta mirisa
vodeni, drveni

Francuski brand niche parfema Montale je specifičan, prije svega, zbog svoje ljubavi prema mirisima Orijenta i Arabije, kao i prema njihovoj čarobnoj povijesti. U svakom flakonu se prepliće tajanstvena atmosfera Istoka sa strašću tvorca i osnivača branda Pierra Montalea. Svi mirisi ovog originalnog branda su doslovno eliksir sreće.

Brand Montale je u Parizu 2003. godine osnovao Pierre Montale, za mnoge tajanstveni kreator parfema koji je prvo neko vrijeme proveo u Saudijskoj Arabiji gdje je kreirao parfeme za plemstvo, kralja i kraljicu. Nakon povratka u Pariz, počeo je za zapadno tržište stvarati originalne mirise.

Za svoja mirisna djela uvijek bira prirodne materijale najviše kvalitete, prije svega dragocjeno drveće. U njima se možemo susresti i sa orlovskim drvetom, poznatijim pod imenom oud. Često se također naziva i „tekućim zlatom”.