Mineralni puderi

Mineralni puderi
Filter
Cijena

do

Pokloni i akcije
Ocjene
  •   6
  •   1
  •   1
  •   1

Želite li savršeno fiksiranu šminku, a istodobno imati ujednačen i baršunast ten? Presijavanje masne kože past će u zaborav! Ubacite u svoju kozmetičku torbicu mineralni puder ili mineralni korektor, i savršeno matirani look zagarantiran je u svakoj prigodi.

Ako tražite kozmetički proizvod koji će savršeno fiksirati šminku, a pritom neće nadražiti kožu, na pravom ste mjestu! Zahvaljujući svojim prirodnim sastojcima mineralni puderi su hipoalergeni i pogodni za osobe s osjetljivom kožom. Najviše će odgovarati mješovitoj i masnoj koži, ali će ih voljeti i suhokošci jer ih neće isušivati.

Što je to mineralni puder?

Mineralni puder je prah fino mljevenih prirodnih minerala. Najčešće se radi o raznim vrstama tinjaca, titanijevog dioksida ili cinkovog oksida, koji odlično odbijaju svjetlo, te predstavljaju prirodnu zaštitu od štetnog sunčevog zračenja.

Isprobajte kvalitetne ClarinsMakeup Revolution i mnoge druge mineralne pudere. U našoj bogatoj ponudi pronaći ćete mineralne pudere u prahu, klasične kompaktne mineralne pudere, kao i mineralne korektore koji se nanose kistom. Mineralni puder nanesite na cijelo lice, a ako imate suhu kožu lica samo na T-zonu, i uživajte u besprijekornom izgledu tijekom cijeloga dana.