Makeup Revolution Ultimate Brush Collectionset kistova

Makeup Revolution Ultimate Brush Collection set kistova
Makeup Revolution Ultimate Brush Collection set kistova

Kod: MUR05968 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

kist za razmazivanje sjenila za oči + kist za nanošenje korektora + kist za tekući puder + kist za puder + kist za puder + kist za konturiranje + kist za highlighter + kist za pojedinosti + kosi kist za obrve + sredstvo za čišćenje kista

Poklon za vas
Kupite proizvode brendova Makeup Revolution, Revolution PRO, Makeup Obsession, Freedom, I Heart Revolution i Revolution Skincare iznad 200 kn i na poklon ćete dobiti Mystery Bag u vrijednosti od 200 kn.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
  • Opis proizvoda
  • O brendu
  • Ocjena

Opis proizvoda Makeup Revolution Ultimate Brush Collection
Osobine

Set kistova za šminkanje Makeup Revolution Ultimate Brush Collection omogućit će vam kreiranje bilo koje dnevne i večernje šminke kao od profesionalca.

Osobine

Tip seta
Poklon set

O brendu Makeup Revolution

Dekorativna kozmetika Makeup Revolution predstavlja pravu revoluciju na području šminke i make-upa. U svojem portfelju ovaj londonski brand ima široku ponudu kvalitetnih i pristupačnih proizvoda koji će vas oduševiti.

Posebno popularne su luksuzne palete sjenila za oči koje se ističu sjajnom pigmentacijom i šarenim kombinacijama boja. Minimalno jedna Makeup Revolution paleta bi definitivno trebala biti i u vašoj kozmetičkoj kolekciji. Međutim, u ponudi ovog branda pronaći ćete i druge kozmetičke dragulje i vašu pažnju bi sigurno trebao privući Makeup Revolution puder ili legendarni Makeup Revolution korektor dostupan u mnogim nijansama za doslovce svaki ten kože.

Također će vas sigurno zaintrigirati originalni, zaigrani, ali ipak i praktični dizajn svih proizvoda koji ćete jednostavno zavoljeti. Dodajte svome make-upu istinsku originalnost i stil s Makeup Revolution London!

Ocjena Makeup Revolution Ultimate Brush Collection