MAC Cosmetics Pro Longwear tekući korektor

MAC Cosmetics  Pro Longwear tekući korektor
MAC Cosmetics  Pro Longwear tekući korektor

Opis MAC Cosmetics Pro Longwear
Osobine

Lagani tekući korektor MAC Pro Longwear pomoći će vam u prekrivanju svih nesavršenosti na koži. Iako pruža srednji do potpuni stupanj prekrivanja, djeluje vrlo prirodno i ostavlja dojam matirane kože. Njime možete sakriti prištiće, podočnjake i neujednačenost pigmentacije. Uživajte u besprijekornom izgledu lica do 15 sati!

Karakteristike:

  • sakriva nesavršenosti i osigurava savršen izgled
  • ima matirajući finiš i omekšava kožu
  • pruža srednju i potpunu prekrivenost
  • postojanost do 15 sati
  • otporan je na trljanje i vodu
  • bez parfema, nekomedogen
  • dermatološki i oftalmološki ispitan

Način upotrebe:
Pomoću četkice nanesite ispod očiju ili na nesavršenosti na koži. Za postizanje više razine prekrivanja nježno utapkajte, a za suptilniji izgled razmažite kružnim pokretima. Na kraju fiksirajte puderom.

Osobine

Tekstura
fluid
Stupanj prekrivanja
Srednje, Visoko
Efekt
korekcijski

O brendu MAC Cosmetics

Već dugi niz godina profesionalna dekorativna kozmetika M A C upravlja sa modnih revija svjetskim modnim trendovima. Surađuje sa poznatim osobnostima iz svijeta umjetnosti, mode i pop kulture, te se vodi motom „„All Ages, All Races, All Genders“ ili „Svaka dob, sve rase, svi spolovi”. Za milijune ljudi je postala mnogo više od branda koji propagira ljepotu.

Tvrtka Make-up Art Cosmetics rodila se u kanadskom Torontu. Poticaj za osnivanje bila je nedovoljna kvaliteta u to vrijeme dostupnih pomagala u šminkanju. I upravo stoga su vizažist i fotograf Frank Toskan i vlasnik frizerskog salona Frank Angelo osnovali svoju kolekciju dekorativne kozmetike. Ispunjavala je najstrože zahtjeve modne fotografije i umjetničke šminke, a u kozmetičkoj industriji izazvala je velik potres.

Jedinstvena širina ponude proizvoda za šminkanje, kombiniranje glamura i elegancije sa uličnim stilom i praktičnošću, profesionalni vizažisti umjesto klasičnih prodavača, buntovništvo – svim navedenim karakteristikama je MAC kozmetika istupala iz gomile i izazivala divljenje. Danas je zastupljena u 90 zemalja svijeta, a svake godine predstavlja nove stvari u više od 50 svojih kolekcija.

Ocjena MAC Cosmetics Pro Longwear