MAC Pro Longweartekući korektor

MAC Pro Longwear tekući korektor
MAC Pro Longwear tekući korektor
nijansa NC15 9 ml
242,96kn

Kod: MAC01693 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 07. 07. 2020.
DPD dostava na otoke
četvrtak 09. 07. 2020.

Opis proizvoda MAC Pro Longwear
Osobine

Korektor MAC Pro Longwear Pro Longwear pokriva sve nepravilnosti kože i daje vašem licu besprijekorni izgled.

Svojstva:

  • smanjuje nepravilnosti kože
  • za dugotrajni efekt
  • ima laganu teksturu koja ne ističe bore
  • jednostavan za primjenu

Način upotrebe:
Nanesite prstom ili uz praktičan aplikator na razne nedostatke svoje kože.

Osobine

Tekstura
fluid
Efekt
korekcijski

O brendu MAC

Već dugi niz godina profesionalna dekorativna kozmetika M A C upravlja sa modnih revija svjetskim modnim trendovima. Surađuje sa poznatim osobnostima iz svijeta umjetnosti, mode i pop kulture, te se vodi motom „„All Ages, All Races, All Genders“ ili „Svaka dob, sve rase, svi spolovi”. Za milijune ljudi je postala mnogo više od branda koji propagira ljepotu.

Tvrtka Make-up Art Cosmetics rodila se u kanadskom Torontu. Poticaj za osnivanje bila je nedovoljna kvaliteta u to vrijeme dostupnih pomagala u šminkanju. I upravo stoga su vizažist i fotograf Frank Toskan i vlasnik frizerskog salona Frank Angelo osnovali svoju kolekciju dekorativne kozmetike. Ispunjavala je najstrože zahtjeve modne fotografije i umjetničke šminke, a u kozmetičkoj industriji izazvala je velik potres.

Jedinstvena širina ponude proizvoda za šminkanje, kombiniranje glamura i elegancije sa uličnim stilom i praktičnošću, profesionalni vizažisti umjesto klasičnih prodavača, buntovništvo – svim navedenim karakteristikama je MAC kozmetika istupala iz gomile i izazivala divljenje. Danas je zastupljena u 90 zemalja svijeta, a svake godine predstavlja nove stvari u više od 50 svojih kolekcija.

Ocjena MAC Pro Longwear