MAC Cosmetics Powder Blush rumenilo

5×
MAC Cosmetics  Powder Blush rumenilo
MAC Cosmetics  Powder Blush rumenilo
nijansa Harmony 6 g
204,95kn

Kod: MAC0131 | Dostupno
1
Poklon za vas
Uz kupnju MAC Cosmetics proizvoda iznad 290 kn poklonit ćemo vam mini ruž. U košarici možete birati između nekoliko nijansi.
Poklon za vas
Poklon za vas
Poklon za vas
DPD dostava na kopnu
utorak 18. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 20. 05. 2021.

Opis MAC Cosmetics Powder Blush
Osobine

Rumenilo MAC Cosmetics Powder Blush vašoj koži daje zdravi, svježi i prirodni izgled.

Svojstva:

  • jednostavno za korištenje
  • obrazima pruža zdravu boju
  • ima dugi vijek trajanja

Način upotrebe:
Nanesite na obraze pomoću širokog kista i razmažite okolo.

Osobine

Nijansa
smeđa
Tekstura
kompaktni

O brendu MAC Cosmetics

Već dugi niz godina profesionalna dekorativna kozmetika M A C upravlja sa modnih revija svjetskim modnim trendovima. Surađuje sa poznatim osobnostima iz svijeta umjetnosti, mode i pop kulture, te se vodi motom „„All Ages, All Races, All Genders“ ili „Svaka dob, sve rase, svi spolovi”. Za milijune ljudi je postala mnogo više od branda koji propagira ljepotu.

Tvrtka Make-up Art Cosmetics rodila se u kanadskom Torontu. Poticaj za osnivanje bila je nedovoljna kvaliteta u to vrijeme dostupnih pomagala u šminkanju. I upravo stoga su vizažist i fotograf Frank Toskan i vlasnik frizerskog salona Frank Angelo osnovali svoju kolekciju dekorativne kozmetike. Ispunjavala je najstrože zahtjeve modne fotografije i umjetničke šminke, a u kozmetičkoj industriji izazvala je velik potres.

Jedinstvena širina ponude proizvoda za šminkanje, kombiniranje glamura i elegancije sa uličnim stilom i praktičnošću, profesionalni vizažisti umjesto klasičnih prodavača, buntovništvo – svim navedenim karakteristikama je MAC kozmetika istupala iz gomile i izazivala divljenje. Danas je zastupljena u 90 zemalja svijeta, a svake godine predstavlja nove stvari u više od 50 svojih kolekcija.

Ocjena MAC Cosmetics Powder Blush5