L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incellkozmetički set

L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kozmetički set
L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell kozmetički set
za žene II. 3 kom

Kod: LOP3517 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

GlucoBoost šampon za čišćenje za obojenu rijetku kosu 250 ml + regenerator 250 ml + pjena za volumen za obojenu kosu 125 ml

Osobine

Tip kose
obojena kosa, rijetka kosa i opadanje kose
Učinak
stimulacija rasta kose
Tip seta
Ekonomično pakiranje
Tip vlasišta
osjetljivo vlasište

O brendu L’Oréal Professionnel

L’Oréal Professionnel je vrhunski francuski brand kozmetike za kosu s dugom tradicijom. Dio je svjetski poznate kompanije L’Oréal koju je 1909. godine osnovao Eugène Schueller. Ovaj mladi kemičar razvio je specijalnu formulu za bojanje kose koja je vrlo brzo našla put do pariških frizera. Danas, već više od sto godina, ovaj brand pomaže svojim korisnicima u otkrivanju njihove prepoznatljive ljepote i samopouzdanja.

Proizvodi L’Oréal Professionnel razvijani su putem najnovijih inovativnih tehnologija u suradnji s najboljim frizerima. 

U široku ponudu branda ubrajaju se proizvodi profesionalne kozmetike za kosu kao, na primjer, L’Oréal Professionnel boje za kosu, proizvodi za stiliziranje, potom šamponi, maske i drugi proizvodi za njegu kose koje koriste frizeri i stilisti širom svijeta. L’Oréal Professionnel kozmetika za kosu jamstvo je da svojoj kosi pružate zaista ono najbolje. 

Brand je sastavni dio važnih modnih revija u svijetu, te tako kreira nove trendove. Otkrijte tajnu lijepe kose i pružite sebi profesionalnu njegu uz L’Oréal Professionnel.

Ocjena L’Oréal Professionnel Serioxyl GlucoBoost + Incell