L’Oréal Paris Color Richelak za nokte

2×
L’Oréal Paris Color Riche lak za nokte
L’Oréal Paris Color Riche lak za nokte
Preporučena maloprodajna cijena
39,00kn

Uštedite 13%
nijansa 552 Rubis Folies 13,5 ml
33,85kn

Kod: LOR2610 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
petak 14. 08. 2020.
DPD dostava na otoke
utorak 18. 08. 2020.

Opis proizvoda L’Oréal Paris Color Riche
Osobine

Lak za nokte L’Oréal Paris Color Riche Color Riche će vam u nekoliko trenutaka osigurati krasne i sređene nokte.

Svojstva:

  • jača i čini nokte čvršćima
  • sjajna i jarka boja
  • osigurava visok sjaj

Način upotrebe:
Lak nanosite pomoću kista na nokte koji su odmašćeni i s kojih je uklonjen lak. Za bolji završni efekt nanesite 2 sloja.

Osobine

Vrsta laka
brzosušeći
Efekt
sjajni

O brendu L’Oréal Paris

Povijest L’Oréal Paris je započela 1907. godine kada je talentirani kemičar Eugène P. L. Schueller stvorio inovativnu boju za kosu pod nazivom „Oreál“. Zabilježila je ogroman uspjeh koji je Eugèna motivirao da i dalje istražuje. Godine 1909. osnovao je kozmetičku tvrtku Société Française des Teintures Inoffensives pour Cheveux (prethodnik današnjeg L‘Oréal Paris). Danas su proizvodi L‘Oréal Paris dostupni u više od 120 zemalja svijeta, a ovaj brand je smatran za svjetskog lidera u svijetu ljepote.

Filozofija L‘Oréal Paris je jednostavna – nudi klijentima maksimalno učinkovite proizvode za razumnu cijenu. Kreme, šamponi, make-up i drugi proizvodi branda L‘Oréal Paris su razvijani na osnovu najmodernijih znanstvenih saznanja i u njihovom sadržaju pronaći ćete isključivo sirovine najviše kvalitete.

Kozmetika L‘Oréal Paris se odlikuje beskompromisnom kvalitetom i sigurnošću. O njenoj izuzetnosti svjedoči i činjenica da je tijekom svojega dosadašnjeg postojanja dobila veliki broj prestižnih nagrada.

Ocjena L’Oréal Paris Color Riche