Lomljiva kosa

Ispucali vrhovi i lomljiva kosa? Pobrinite se bolje za Vašu kosu! Pucanje i oštećenost uzrokovani su lošim načinom života, agresivnim bojama za kosu, kao i sredstvima koja ne odgovaraju Vašem tipu kose. Trebali biste izbjegavati proizvode koji sadrže silikone. Sredstva za obnovu kose sadrže tvari poput glicerola, proteina, pantenola i aloa vere. Keratin i hranjiva ulja poput arganovog i ulja makadamije također su poželjni proizvodi za obnovu gustoće i čvrstoće kose. 

Izaberite pravi šampon za lomljivu i krhku kosu, nježno ga umasirajte u vlasište. Nakon što isperete kosu, nanesite ulje i regenerator za kosu ili masku za kosu koja će Vašoj kosi dati potrebnu njegu i hidrataciju. Postupak ponovite jednom tjedno. 

Na Notino.hr nudimo široki izbor proizvoda za njegu i obnovu kose: maske za regeneraciju s keratinom, hidratizirajući regeneratori, kreme i losioni za obnovu vlasišta i dr. Isprobajte profesionalne proizvode od brandova poput L'Oréal ProfessionnelRevitaLash, Kevin Murphy, Wella Professionals, Matrix i dr.

cijeli tekst sakriti tekst

Izabrali ste

  • Kozmetika i dodaci
  • Kosa
  • Lomljiva kosa i ispucani vrhovi kose

Otvoriti filter Ukloniti filter

Cijena

do

Najprodavaniji

12 3 8

12 3 4 5 8 Prikaži više