Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple parfemska voda za žene

Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple parfemska voda za žene
Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple parfemska voda za žene
100 ml
1.341,00kn

Kod: LAL02304 | Dostupno
1
DPD dostava na kopnu
utorak 27. 04. 2021.
DPD dostava na otoke
četvrtak 29. 04. 2021.

Opis Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple
Sastav

Parfemska voda Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple stimulirat će vaša osjetila poput ugriza u sočnu kupinu. Upoznajte ljubičastu u njezinom razigranom, sočnom i iskričavom izrazu koji poprima oblik modernog i šik chypre mirisa.

  • voćni chypre miris za žene koje se još znaju igrati
  • idealno za dan i večer
  • lansiran zajedno s mirisima Lalique Pink Paradise i Sweet Amber 

Sastav mirisa:
Kao prva svoj miris oslobađa ljubičica praćena listićima metvice i mirisnom esencijom grejpa. Potom se počinje razvijati ​​miris jagoda i malina realistično prezentiran notom Boysendberry koja, zahvaljujući NaturePrint® tehnologiji, omogućava pun doživljaj slatkog bobičastog okusa ovog voća. Posljednje se javljaju note mahovine i pačulija koje se zaista isplati čekati.

Priča o mirisu:
Kao inspiracija za nastanak ove parfemske vode nije poslužila samo parfumerska alkemija, već i izrada nakita i kristala. U čitavoj kolekciji Les Compositions Parfumées, pa tako i u ovom mirisu, odražava se inovativni duh Renéa Laliqua koji je bio pionir u kombiniranju stakla i dragulja. Miris Electric Purple spaja u sebi prirodne i molekularne sastojke zahvaljujući kojima je stvoren ovaj sočan i razigran miris.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
metvica, grejp, listovi ljubičice
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
divlji pelin, kupina, crni ribiz
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
helvetolide, pačuli, mahovina
Vrsta mirisa
voćni, chypre

O brendu Lalique

Naziv Lalique evocira blistavost nakita, božanstvenu prozirnost i sjaj kristala. Prije no što je postalo poznatim brandom, bilo je to ime muškarca, genijalnog umjetnika, draguljara i staklara Renéa-Julesea Laliquea, koji je brandu pružio kreativnost.

Lalique je 1905. godine otvorio trgovinu sa nakitom i staklenim predmetima. Stvarao je u stilu secesije i art decoa, dosta koristeći prirodne materijale i oblike. Majstor u proizvodnji parfema François Coty, oduševljen njegovim umijećem, ponudio mu je suradnju u industriji parfema koja je iznjedrila krasne staklene flakone.

Brand Lalique oduvijek je povezan s poviješću parfema, iako je Lalique svoj prvi parfem lansirao tek 1992. godine. Parfemi Lalique u sebi nose unikatni pečat, kombinaciju krasnog dizajna flakona i izuzetnu kvalitetu parfemskih sastojaka.

Ocjena Lalique Les Compositions Parfumées Electric Purple