Piling za noge

Piling za noge
Filter
Cijena

do

Brandovi
Ocjene
  •   1

Piling za noge za vaša savršeno glatka stopala

Uživajte u osjećaju glatke i savršeno nahranjene kože stopala i u trenu recite zbogom suhoj koži i tvrdim, ispucalim petama. Zahvaljujući blagim abrazivnim česticama i kompleksu aktivnih tvari, piling za stopala uklonit će odumrle stanice kože, potaknuti cirkulaciju i pružiti koži potrebnu hidrataciju te će je čak zaštititi od daljnjeg isušivanja i keratinizacije.

Kako upotrebljavati piling za stopala?

  • Na vlažnu kožu nogu nanesite odgovarajuću količinu pilinga, nježno izmasirajte ogrubjelu kožu stopala pa isperite mlakom vodom. Preporučujemo nanošenje pilinga na pete i stopala barem dvaput tjedno.
  • Nakon pilinga na noge nanesite omiljenu kremu za stopala ili intenzivno nahranite kožu maskom za noge.

Naš savjet: Isprobajte i eksfolijacijske čarape natopljene aktivnom tekućinom s omekšavajućim i zaglađujućim učincima. Električna rašpa za stopala učinkovito će odstraniti prekomjerno isušenu, ispucalu i ogrubjelu kožu i pripremiti je na sljedeći korak njege.

Priuštite svojim nogama njegovan izgled i osjećaj savršene glatkoće, koji nakon cjelodnevne strke svakako zaslužuju. Otkrijte piling maske za stopala i pilinge za noge na notino.hr!