Maske od gline

Najprodavaniji

Maska od gline za lice uistinu čini čuda na vašoj koži! Upoznajte snagu ovog prirodnog sastojka, čije su blagotvorne učinke koristili još stari Egipćani, i vratite svojem licu zdrav i prekrasan izgled.

Glina je mljeveni sediment obogaćen mineralnim tvarima (kalcij, kalij, magnezij, željezo, silicij), elementima u tragovima i ostalim sastojcima koji su korisni za kožu. Njezine izvrsne apsorpcijske i adsorpcijske sposobnosti uklanjaju nečistoće s kože i revitaliziraju je. Maska za lice od gline stoga pruža svestranu pomoć u borbi protiv akni, proširenih pora i mitesera, a osim toga detoksicira i umiruje kožu te joj vraća mekoću i sjaj.

Maske od gline prema tipovima kože:

Omjeri minerala i ostalih sastojaka koji se nalaze u glini određuju njezinu boju i kozmetičku primjenu:

  • Zelena glina lako uklanja nečistoću i toksine iz masne kože. Zelena glina za lice sužava pore i omekšava kožu pa je upravo ona idealna maska od gline protiv akni.
  • Bijela glina (kaolin) pogodna je za osjetljivu, masnu i zrelu kožu, koju umiruje i jača. Maska od bijele gline ima eksfolijacijsko djelovanje, tako da brzo uklanja mrtve stanice kože i regulira lučenje sebuma. Nakon upotrebe maske od gline, koža je prekrasno matirana i meka.
  • Ružičasta glina vrlo je pogodna za crvenilo i nadraženu kožu. Nježno umiruje kožu i poboljšava njezinu prokrvljenost. Ova maska od gline također uklanja mitesere i ne isušuje kožu.

Izaberite masku za čišćenje lica brandova Vichy, TONYMOLY, Emma Hardie i ostalih omiljenih brandova i uživajte u blistavoj koži lica.