Skip to main content

Ukosnice za kosu

Filter
Cijena

do

Za koga?
Pokloni i akcije
Ocjene
  •   7
  •   1
  •   1
Najprodavaniji

Ukosnice za kosu su neizostavan su dio svake torbice! Ukosnice će pouzdano ukrotiti nestašne pramenove i dotjerati svaku frizuru – bilo svečanu ili ležernu. Ukosnice za kosu poslužit će i u praktične svrhe. Muče li vas pramenovi koji vam tijekom posla ili vježbanja idu u oči? Čekate li da vam narastu šiške? Ukosnicama možete jednostavno učvrstiti kosu na mjestima na kojima je to potrebno i uživati u savršenom izgledu!

Za kakve frizure su ukosnice za kosu dobre?

  • Razbarušeni rep – ukosnice će učvrstiti pramenove koje ne možete uhvatiti u rep i tako spriječiti njihovo upadanje u oči.
  • Punđa za zabave – dovoljna količina ukosnica i laka za kosu oblikovat će frizuru koja će izdržati plesne koreografije i nakon ponoći.

Imate kratku kosu? I s njom možete uživati u beskonačnim varijacijama frizura, u čijem će vam kreiranju pomoći upravo ukosnice za kosu ili gumice za kosu. Ispletite pletenicu od šiški i uhvatite je ukosnicom ili se na drugi način poigrajte s oblikovanjem frizure.

Uživajte u mogućnostima koje nude ukosnice za kosu i uvijek ih imajte nekoliko u torbici, novčaniku ili džepu na hlačama. Nikad ne znate kad će vam zatrebati!

Na notino.hr izaberite ukosnice za kosu i ostale dodatke za kosu!