Preskočite na glavni sadržaj

Zlato

Učinci zlata na kožu bili su poznati još starim Egipćanima, koji su zlato povezivali s idejom vječne mladosti i vitalnosti. U modernoj kozmetičkoj industriji, ovaj je prirodni sastojak pronašao svoje mjesto prije tek nešto manje od 100 godina. Danas se smatra luksuznim sastojkom koji koži vraća mladolikost i zdravlje. U kozmetici se koristi njegov koloidni oblik, dobiven elektrolizom mikročestica zlata u demineraliziranom obliku.

 

Karakteristike zlata

Zlato ima snažno antioksidacijsko djelovanje, koje koži brzo vraća elastičnost i sjaj. Redovita upotreba kozmetike sa zlatom znatno poboljšava cjelokupno stanje kože.

Učinci zlata na kožu

  • Štiti kožu od oksidacijskih procesa i pomaže obnovu kože.
  • Potiče mikrocirkulaciju krvi i pomaže opskrbu gornjih slojeva kože kisikom.
  • Čisti kožu i ubrzava izlučivanje toksina.
  • Djeluje kao štit protiv štetnih utjecaja iz okoliša.
  • Održava kožu savršeno hidratiziranom zahvaljujući sposobnosti vezivanja velikih količina vode.
  • Jača stijenke krvnih žila i pomaže obnovu tkiva pa koža opet postaje čvrsta i elastična.

Kozmetika sa zlatom

Zlato se u proizvodima za njegu lica nalazi u malim listićima. Često se radi o mikročesticama nevidljivim ljudskom oku. Koža ih vrlo lako i brzo apsorbira pa u potpunosti uživa u njihovom blagotvornom djelovanju. Ne morate se bojati neželjenog sjaja i zlatne nijanse, vaša će koža biti savršeno posvijetljena i bez zlatnog podtona.

Na notino.hr ćete pronaći širok izbor proizvoda sa zlatom koje možete uključiti u redovitu njegu zrele kože. Dnevna zlatna krema sa zaštitnim faktorom stvara na koži barijeru koja je štiti od onečišćenja iz okoliša. Noćna njega sa zlatom brine se za regeneraciju i njegu kože tijekom sna, a zlatna maska za lice će biti luksuzni početak svakog rituala uljepšavanja.

Ne brinite, kozmetika sa zlatom ne ostavlja nikakve zlatne tragove pa će ova tajna lijepe i blistave kože ostati samo vaša. Zlatna maska za lice, zlatna krema ili zlatna maska za oči - svaki od ovih proizvoda otkrit će vam njegu koja će vašoj beauty rutini dati poseban sjaj!

cijeli tekst sakriti tekst