Korejska kozmetika

Korejska kozmetika je fenomen posljednjih godina. Postala je sinonim za visoko kvalitetne proizvode po prihvatljivoj cijeni. Korejska njega lica se u mnogo čemu razlikuje od klasične njege na koju smo navikli. Za proizvodnju se često koristi i više od 12 različitih sastojaka, među kojima ne nedostaju ulja za lice, hranjive ampule ili serumi za lice. Korejska crna maska ili korejske BB kreme su svojom kvalitetom poznate u cijelom svijetu!

 

Korejska kozmetika se temelji na poštivanju prema koži, ne koriste parabene, već upotrebljavaju specijalne prirodne sastojke kao što su ženšen, chia sjemenke, krumpir ili čak puževu sluz. Korejska njega lica je uvijek odraz individualne potrebe vaše kože.

Na notino.hr ćete naći najpoznatije brandove korejske kozmetike:

  • Missha kozmetika sadrži netradicionalne komponente kao što su voćne kiseline, drveni ugljen ili ekstrakte morskih biljki. Najpoznatije su njihove maske Missha Pure Source.
  • Korejska kozmetika Erborian u sebi kombinira strogo čuvane stare korejske recepte i najnoviju tehnologiju. Isprobajte matirajući serum za lice Erborian Bamboo.
  • Holika Holika je noviji korejski brand koji u ponudi ima proizvode za njegu tijela i lica te dekorativnu kozmetiku. Jedan od omiljenijih je šećerni piling Holika Holika Pig Nose.
  • Korejski brand Mizon je vlasnik već nekoliko patenata na području kozmetike. Poznat je po tome što koristi filtrat puževog sekreta koji potiče regeneraciju lica i sprječava nastanak bora. U ponudi ima vrlo učinkovite kreme i serume protiv bora.
  • Brand Steblanc u svojim proizvodima koristi samo najkvalitetnije hipoalergene i netoksične sirovine iz čiste prirode.Na primjer proizvodi kvalitetne maske za lice sa ženšenom, crnim ugljenom, bisernim praškom ili matičnom mliječi.

Isprobajte i vi kvalitetne proizvode od k-beauty brandova!

cijeli tekst sakriti tekst

Najprodavaniji

12

12 Prikaži više