Preskočite na glavni sadržaj

Jaguar

jaguar

Muški parfemi brenda Jaguar su baš poput njihovih vozila - jedinstveni, dinamični i muževni. Preciznost izrade i bezvremenski dizajn, po kojima je brend poznat, se podrazumijevaju. 

Prvi luksuzni automobil Jaguar provozao se britanskim ulicama 1935. Tada se, doduše, još uvijek nalazio pod brendom Swallow Sidecars Company, koju su 1922. osnovali Sir William Lyons i William Walmsley kao tvrtku za proizvodnju bočnih vozila za motocikle. Brend je promijenio ime u Jaguar Cars Limited tek nakon Drugog svjetskog rata. 

Prvi parfem brenda Jaguar, Jaguar for Men, lansiran je 1988. Sadržavao je aromatične note bosiljka, začina i toplog drva i u hipu je postao savršen pratilac svih ljubitelja brzina i snažnih motora. S godinama su mu se pridružili i ostali karizmatični parfemi - aromatična toaletna voda Jaguar Pace s ružmarinom i paprom, orijentalni Jaguar Classic sa svježim notama citrusa i začina, aromatična toaletna voda s voćnim i drvenastim elementima Jaguar Classic Gold i orijentalno-drvenasti Jaguar Vision, koji će vas osvojiti savršenim spojem mirisa ananasa, jabuke i sandalovine.

cijeli tekst sakriti tekst