HermèsTerre d’Hermès poklon set za muškarce

Hermès Terre d’Hermès poklon set za muškarce
Hermès Terre d’Hermès poklon set za muškarce
957,40kn

Kod: HER03193 | Dostupno

toaletna voda 100 ml + toaletna voda 12,5 ml + balzam poslije brijanja 40 ml

1
DPD dostava na kopnu
ponedjeljak 27. 09. 2021.
DPD dostava na otoke
srijeda 29. 09. 2021.

Opis Hermès Terre d’Hermès
Sastav

Luksuzni parfem je uvijek dobar izbor ako želite nekoga razveseliti. Parfemski set za muškarce Hermes Terre d’Hermès , u elegantnom pakiranju, još će više razveseliti vaše bližnje. Posegnite za čarima savršeno usklađenog seta i možete biti sigurni da nećete pogriješiti.

Svojstva:

  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • toaletna voda 100 ml
  • toaletna voda 12,5 ml
  • balzam poslije brijanja 40 ml

Sastav

Vrsta mirisa
začinski, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu Hermès

Francuski brend Hermès, poznat po kožnim torbicama i svilenim maramama, s pravom je simbol luksuza u svijetu mode. Oslanja se na prvorazrednu kvalitetu, preciznost i eleganciju što se odražava i na parfemima Hermès.

Povijest brenda seže u 1837. kada je Thierry Hermès otvorio trgovinu gdje je u okviru brenda Hermès prodavao prvorazredna sedla, uzde i ostalu opremu za jahanje. S vremenom su kočije ustupile mjesto automobilima, brend se time prilagodio, te su počeli proizvoditi kožne torbe, naprtnjače i torbice. Čuvena Kelly torba, koja je dobila ime po kneginji Monaka i glumici Grace Kelly, ili legendarna Birkin torba, dizajnirana u suradnji s glumicom Jane Birkin, danas spadaju među najpoznatije torbe svih vremena.

Prvi parfem Hermès ugledao je svjetlo dana sredinom prošloga stoljeća. Sada brend broji više od 100 parfema. Najpopularniji muški parfem ove linije je Hermès Terre d’Hermès, parfem drvenastog mirisa s citrusnim i začinskim notama. Kod žena je velik uspjeh doživio cvjetni parfem Twilly d’Hermès s aromatičnim đumbirom i citrusima. Pažnje je vrijedan i ženski cvjetni parfem Hermès Kelly Calèche, uniseks toaletna voda Hermès Le Jardin De Monsieur Li i Hermès voda poslije brijanja.

Ocjena Hermès Terre d’Hermès