Preskočite na glavni sadržaj
HERMÈS Equipage toaletna voda za muškarce
HERMÈS Equipage toaletna voda za muškarce
Sadržajorijentalni tonovi
Vrsta mirisaorijentalni

STVARANJE
Équipage, koji je 1970. kreirao kreator parfema Guy Robert, prvi je Hermèsov muški parfem. Nadahnut konjičkim svijetom, njegovo ime, koje podsjeća na ono što je potrebno da bi se putovalo udobno i sa stilom, danas simbolizira timski duh i dijeljenje.

MIRISNE NOTE
Aromatična i drvenasta toaletna voda Équipage spaja živahnost mažurana, biljne note estragona i mliječne note sandalovine.

PREDMET
Bočica, nadahnuta obrisima svjetiljki sa starinskih vozila, ima crni čep koji podsjeća na kacigu za jahanje. Kao znak pripadanja kolekciji Parfums-Fondateurs, etiketa na poleđini ilustrirana je crtežom Philippea Dumasa.

KOLEKCIJA PARFUMS-FONDATEURS
Kolekcija Parfums-Fondateurs crpi nadahnuće u baštini kuće. Svaka TVORBA sažima Hermèsov imaginarij u imenu, mirisu, boji. Tijekom godina Hermès je ispisao stranice odvažnih parfema, koji su rezultat suradnje s iznimnim kreatorima parfema.


Prvi je muški parfem kuće Hermès, koji je osmislio Guy Robert 1970. godine, roman koji odiše jednostavnim i muškim okruženjem kojim se podsjeća na uglađeni duh dijeljenja i zajedništva. Parfem Équipage predstavlja odličnu uravnoteženost snage i otmjenosti koja se očituje u živahnosti mirodija i snazi začina sjedinjenima u drvenastu privlačnu aromu prožetom u pozadini baršunastim drvenim notama.

HERMÈSEquipage toaletna voda za muškarce

Besplatna dostava
100 ml
128,60

Dostupno | 128,60 / 100 ml, PDV uključen | Kod: HER0116

Gratis ćemo zapakirati sve HERMÈS proizvode u ekološki prihvatljiv, reciklirani materijal bez plastike.

1
DPD - Dostava na kućnu adresu
srijeda 17. 07. 2024.
Osobno preuzimanje
srijeda 17. 07. 2024.