Preskočite na glavni sadržaj

Helena Rubinstein

Helena Rubinstein

 Helena Rubinstein je ugledan tradicionalni brand i avangardni predvodnik u svijetu luksuzne kozmetike. Ovaj brand teži stvaranju kozmetičke njege budućnosti, oslanja se na inovacije i suradnju s vrhunskim stručnjacima, ne zaboravljajući pritom svoju bogatu povijest.

 Brand Helena Rubinstein dobio je ime po svojoj osnivačici, koja je 1902. otvorila svoj prvi salon za uljepšavanje. Na razvoju proizvoda surađivala je s najboljim znanstvenicima i neprestano je tražila inovativna znanstveno-istraživačka rješenja, s čime brend nastavlja i danas. Ime Helena Rubinstein time je već više od 100 godina sinonim za čuvene proizvode, znanstvenu utemeljenost i jedinstvene formule. 

 Kozmetika Helena Rubinstein ističe se formulama visoke tehnologije, svaka je kapljica vrhunac luksuza, a klinički je dokazano da njezine formule s biljnim matičnim stanicama jačaju staničnu aktivnost kože, pomlađuju je i imaju anti-age učinak. Osim vrhunske njege lica, Helena Rubinstein nudi i sve za savršen make-up – Helena Rubinstein puder besprijekorno ujednačuje ten, a Helena Rubinstein maskara savršeno naglašava trepavice i daje im maksimalan volumen i duljinu.

cijeli tekst sakriti tekst