Helena Rubinstein

Kozmetika Helena Rubinstein nosi ime osnivačice, jedinstvene dame koja je duboko vjerovala u snagu ljepote. Helena je žensku ljepotu smatrala moćnim sredstvom u ostvarivanju ciljeva koje u velikoj mjeri reflektira inteligenciju i obrazovanje. Cijeli svoj život je posvetila ljepoti, te je vjerujući u nju vukla svoje poteze.

Priča branda Helena Rubinstein započela je kada je sa 22 godine iz rodne Poljske krenula put Australije. Inspirirana pozitivnim reakcijama lokalnih žena na svoju kožu, započela je sa nizom aktivnosti na osmišljavanju osobne formule za kremu, uz to je davala kozmetičke savjete i učila žene kako da pravilno njeguju svoju kožu. Svoj prvi salon ljepote otvorila je 1902. godine i bilo je kristalno jasno da je kozmetika postala njena životna misija.

Helena je surađivala sa najboljim znanstvenicima svoga vremena, te je neumorno tražila inovativna znanstveno-istraživačka rješenja u području ljepote. Maskara Helena Rubinstein, prva moderna maskara svoje vrste, samo je jedan od njenih značajnih kozmetičkih pronalazaka. Ime Helena Rubinstein već više od 100 godina jamac je da će ova vrhunska kozmetika ispuniti očekivanja i onih najzahtjevnijih žena.

cijeli tekst sakriti tekst

Najprodavaniji