GUERLAIN Mon Guerlain Intense poklon set I. za žene

GUERLAIN Mon Guerlain Intense poklon set I. za žene
GUERLAIN Mon Guerlain Intense poklon set I. za žene
670,00kn

Kod: GUR13972 | Dostupno

parfemska voda 50 ml + mlijeko za tijelo 75 ml + parfemska voda 10 ml

1
DPD dostava na kopnu
utorak 11. 05. 2021.
DPD dostava na otoke
petak 14. 05. 2021.

Opis GUERLAIN Mon Guerlain Intense
Sastav

Više se ne morate razdvajati od svojih parfema. Parfemski set za žene GUERLAIN Mon Guerlain Intense sadrži parfem i minijaturu parfema, koju lako možete dodati i u najmanju torbicu, kako bi uvijek bila pri ruci da vas iznova obavije svojim nezamjenjivim mirisom.

Svojstva:

  • sadrži parfem i minijaturu parfema
  • parfimirana kozmetika produžuje postojanost parfema
  • set privlači pozornost elegantnim pakiranjem
  • luksuzna izvedba
  • odlična ideja za poklon

Set sadrži:

  • parfemska voda 50 ml
  • mlijeko za tijelo 75 ml
  • parfemska voda 10 ml

Sastav

Vrsta mirisa
orijentalni, drveni
Tip seta
Poklon set

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Mon Guerlain Intense