GUERLAIN Champs-Élysées parfemska voda za žene

GUERLAIN Champs-Élysées parfemska voda za žene
GUERLAIN Champs-Élysées parfemska voda za žene
100 ml

Kod: GUR11484 | Ovaj proizvod trenutno nije na raspolaganju

Opis GUERLAIN Champs-Élysées
Sastav

Parfemska voda za žene Guerlain Champs-Élysées stvorena je u čast Pariza i slavnih Elizejskih poljana, gdje se na kućnom broju 68 nalazi Guerlainova glavna prodavaonica. Inspiracija za ovaj živahan cvjetni parfem bila je rascvjetana mimoza.

  • voćno-cvjetni miris
  • osmišljen u čast pariškom bulevaru Champs-Élysées
  • idealan za svaki dan

Sastav mirisa
Prvo će zamirisati ukusni crni ribiz koji se dobro slaže s cvjetovima badema. Zatim do izražaja dolaze ruže, mimoza i jorgovan. Baza mirisa mješavina je senzualnih mirisa hibiskusa i blagog, toplog bademovog drveta.

Priča o mirisu
Parfem Guerlain Champs-Élysées odaje počast gradu svjetla (kako se naziva Pariz) i slavnim Elizejskim poljanama, gdje se nalazi glavna prodavaonica ove luksuzne parfemske kuće. Flakon parfemske vode dočarava prekrasne ženstvene obline. Trokutasti oblik također dočarava trokut života i perspektivu najljepše ulice na svijetu – Elizejske poljane – koja se proteže od piramide u Louvreu do Slavoluka pobjede.

Sastav

Tzv visoke note – se šire odmah nakon nanošenja. Stvaraju prvi dojam i u pravilu su vrlo intenzivne, iščezavaju brzo.
Glava
cvijet badema, ruža, crni ribiz
Tzv. srednje note – "Srce" nastaje nekoliko minuta, nakon što iščezne "glava". Uobičajeno traje 2-3 sata.
Srce
mimoza
Tzv. niske note – posljednja i najdulja faza parfema. Otprilike traje 4 sata, ali može trajati i cijeli dan.
Baza
sjemenke hibiskusa
Vrsta mirisa
voćni, cvjetni

O brendu GUERLAIN

Bezvremensko znanje, neprekidna istraživanja, inovacije i usavršavanje, odvažni tvorci, legendarne kreacije i kultura ljepote simboli su brenda. Sve to predstavlja luksuzna parfemska kuća Guerlain čija povijest seže sve do 1828.

Guerlain proizvodi parfeme i kozmetiku u Francuskoj od prvog izlaska u industriju. U proizvodnji kombinira zanatsko umijeće, vrhunsku tehnologiju te brigu za okoliš i društvenu odgovornost. Timovi u Guerlainu iz dana u dan rade na razvoju luksuzne i istovremeno održive kozmetike – u ime korisnika, prirode i našega planeta. Zahvaljujući svom umijeću Guerlain je osvojio priznanje „Living Heritage Company“ koje dodjeljuje francusko ministarstvo gospodarstva.

U 190 godina postojanja Guerlain je usavršio nevjerojatnih 1100 parfema. Petu generaciju Guerlain parfumera predstavlja Thierry Wasser, koji na svojim putovanjima po svijetu traži najdragocjenije prirodne sirovine za proizvodnju luksuznih parfema – uvijek s poštovanjem prema lokalnim zajednicama i prirodi.

Istražite široku lepezu Guerlain proizvoda – od parfema Mon Guerlain, L’Homme Idéal i Aqua Allegoria do pudera L’Essentiel Foundation, bronzera Terracotta ili slavnih perli za lice Météorites.

Ocjena GUERLAIN Champs-Élysées